Soru Sar Değeri

dgknyksk9

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar iyi günler. Ben 2-3 gün önce Samsung S25 Ultra aldım. Telefonu aldıktan sonra Sar değerinin ne anlama geldiğini anladım az çok. Sar değerleri çok fazla vücut 1.42 baş 1.24. Bazıları kanser ya da bazı hastalıkların kaynağı olur; bazıları iyonlaştırıcı radyasyon olmadığını söyleyip hiçbir zarar gelmez diyor. Bu konu hakkında bayağı şüphelerim arttı biraz daha kullanıp telefonu değiştirme fikri belirdi sanırım. Bunu tam olarak açıklar mısınız?

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
iphone 16 ile neredeyse aynı değerlere sahip, boş ver lazım olunca kullan fazla cebinde gezdirme ben öyle yapıyorum. Dışarıda cepte duracak tabii ona çare yok da işte evde vs.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
452
Sar değeri önemli bir konu iphone 16 düz modelinin bile değeri yüksek sınır zaten 2.0 bundan sonrası etkilemeye başlıyormuş, değerleri yüksek diye Samsung A73 modelini sattım ultra serisinde S23 modelinin değerleri şu an gayet iyi baş kısmı 1 değerinin altında. Şu an A55 modelini kullanıyorum yüksek sar değerleri muhabbettinden dolayı amiral gemisi telefonlara geçiş yapmadım inceliyorum düşük sar değeri cihaz bulursam alırım yoksa orta segmentten devam.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri