Eğer adaptör, telefonun desteklediği ara değerleri destekliyorsa 25w, 15w, 10w gibi, desteklenen en yüksek hızda akımı çeker telefon, sorun olmaz. Desteklemezse en yavaş şekilde şarj olur. Orjinal adaptör 700 lira civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam, Ugreen, Baseus gibi markaların 25w adaptörlerine de yönelebilirsiniz uygun ve kaliteli olarak.Merhaba
25W hızlı şarj destekli Samsung cihaz aldım ama henüz şarj adaptörü almadım. Elimde Xiaomi marka 33W adaptör var. Bu adaptörü kullansam cihaza zarar verir mi?
Yaptığım hesaplamalara göre muhtemelen 10W ile şarj ediyor. Deneme amaçlı kısa bir süre şarj ettim %10 şarjı varken 1 saat 27 dkda tam dolacağı yazıyordu. Uzun kullanımda bataryaya hasar vermek istemiyorum ve evet güncel fiyatı 719 ₺ Vatanda gerçekten almaya gerek var mı bilmiyorum.Eğer adaptör, telefonun desteklediği ara değerleri destekliyorsa 25w, 15w, 10w gibi, desteklenen en yüksek hızda akımı çeker telefon, sorun olmaz. Desteklemezse en yavaş şekilde şarj olur. Orjinal adaptör 700 lira civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam, Ugreen, Baseus gibi markaların 25w adaptörlerine de yönelebilirsiniz uygun ve kaliteli olarak.
Bende Samsung eski telefonumun orijinal 15w şarj aleti ile şarj ediyorum. Bende 25w adaptörünü almak için bakınıyordum, ondan biliyorum fiyatını. Yurtdışından alırım demiştim, orda bile 600 liraydı. Bana yetiyor açıkçası. Pil ömrünü uzatmak için sadece gerektiğinde hızlı şarj kullanıyorum zaten. Şimdi bakarken gördüm bu arada, Amazon'da indirime girmiş orjinal adaptör, bence alınır. Hatta akşama bende alabilirim. Satıcı Amazon değil fakat Amazon deposundan çıkıyor, güvenilir diyebiliriz.Yaptığım hesaplamalara göre muhtemelen 10W ile şarj ediyor. Deneme amaçlı kısa bir süre şarj ettim %10 şarjı varken 1 saat 27 dkda tam dolacağı yazıyordu. Uzun kullanımda bataryaya hasar vermek istemiyorum ve evet güncel fiyatı 719 ₺ Vatanda gerçekten almaya gerek var mı bilmiyorum.
Amazon'un garanti durumu nasıl genelde yurtdışı kaynaklı ürün olduğu için garanti verilmiyor deniyor.Bende Samsung eski telefonumun orijinal 15w şarj aleti ile şarj ediyorum. Bende 25w adaptörünü almak için bakınıyordum, ondan biliyorum fiyatını. Yurtdışından alırım demiştim, orda bile 600 liraydı. Bana yetiyor açıkçası. Pil ömrünü uzatmak için sadece gerektiğinde hızlı şarj kullanıyorum zaten. Şimdi bakarken gördüm bu arada, Amazon'da indirime girmiş orjinal adaptör, bence alınır. Hatta akşama bende alabilirim. Satıcı Amazon değil fakat Amazon deposundan çıkıyor, güvenilir diyebiliriz.
Link
Yani bugüne kadar çok az sorun yaşayanı gördüm. Garantisi 3 ay geçmiş klavyeye sıfır değişim yaptıklarını bile okumuştum forumda. Satıcı da Amazon olsa 4 4lük olurdu.Amazon'un garanti durumu nasıl genelde yurtdışı kaynaklı ürün olduğu için garanti verilmiyor deniyor.
Sadece adaptör için değil de PC toplama için Amazon iyi bir seçenek mi CPU, GPU gibi bileşenler için sorun yaşamamak adına tercih edilebilir mi? Tabi satıcısı Amazon olmak koşuluyla.Yani bugüne kadar çok az sorun yaşayanı gördüm. Garantisi 3 ay geçmiş klavyeye sıfır değişim yaptıklarını bile okumuştum forumda. Satıcı da Amazon olsa 4 4lük olurdu.
Tabi ki. Ama tek bir yere bağlı kalmayın, zarar edersiniz. Nerde ucuzsa satıcıları değerlendirerek fırsat kovalayın.Sadece adaptör için değil de PC toplama için Amazon iyi bir seçenek mi CPU, GPU gibi bileşenler için sorun yaşamamak adına tercih edilebilir mi? Tabi satıcısı Amazon olmak koşuluyla.
Seçenek çoğalınca yetersiz hatta daha kötüsü sahte bir ürün almaktan da endişeliyim her platform hakkında da bilgi sahibi değilim o yüzden ya çok bilindik yerlerden fiyatına bakmadan almam lazım ya da çok çok detaylı bir araştırma yapmam lazım bilgim olmadan da bu araştırma beni zorlayacaktır.Tabi ki. Ama tek bir yere bağlı kalmayın, zarar edersiniz. Nerde ucuzsa satıcıları değerlendirerek fırsat kovalayın.
Satıcılara dikkat ettiğiniz sürece sorun olmayacaktır. Eğer yüksek kaliteli, marka pc toplayacaksanız tek tek parça dizilir ama aksi takdirde hazır sistemler çok daha uyguna geliyor ve işi bir yerden hallediyorsunuz, uğraşmıyorsunuz.Seçenek çoğalınca yetersiz hatta daha kötüsü sahte bir ürün almaktan da endişeliyim her platform hakkında da bilgi sahibi değilim o yüzden ya çok bilindik yerlerden fiyatına bakmadan almam lazım ya da çok çok detaylı bir araştırma yapmam lazım bilgim olmadan da bu araştırma beni zorlayacaktır.