Soru Şarjlı (Kalem Tipi) Tornavida Seti Almak İstiyorum. Yardım...

SuçaSürüklenenKatip

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
İyi bayramlar.
Şarljı tornavida seti almak istiyorum ama çok kararsızım, genel itibariyle evdeki eşyaları, bilgisayar söküp takmak için kullanacağım. Bana bildiğiniz veya kullandığınız markalardan önerebilir misiniz?
Taner hocamın kullandığı var mesela ama markasını bilmediğim için araştıramadım. Şimdiden teşekkür ederim.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967

Xcharcer

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
İyi bayramlar.
Şarljı tornavida seti almak istiyorum ama çok kararsızım, genel itibariyle evdeki eşyaları, bilgisayar söküp takmak için kullanacağım. Bana bildiğiniz veya kullandığınız markalardan önerebilir misiniz?
Taner hocamın kullandığı var mesela ama markasını bilmediğim için araştıramadım. Şimdiden teşekkür ederim.
bunu yanlış hatırlamıyorsam mendebur lemur kullanıyordu baya da hoşuna gittiğini söylemişti xiaomi yi

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
İyi bayramlar.

taner abinin kullandığı kit bu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri