Şarkı Açınca Kasm Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Walqerr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar. Youtubeden veya windows 10 mp3 çalardan bir şarkı açıyorum ve mesela steamda gezerken şarkı yavaşlar gibi oluyor seste cızırtı geliyor ve bilgisayar kasıyor. İnternette gezerkende oluyor (şarkı açıkken) onun haricinde diğer uygulamalarda filanda ses çıkarken cızırtı geliyor. Driver güncelledim , en son bios güncellediğimde ve format attığımda bu sorun başladı. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Walqerr' Alıntı:
Selamlar. Youtubeden veya windows 10 mp3 çalardan bir şarkı açıyorum ve mesela steamda gezerken şarkı yavaşlar gibi oluyor seste cızırtı geliyor ve bilgisayar kasıyor. İnternette gezerkende oluyor (şarkı açıkken) onun haricinde diğer uygulamalarda filanda ses çıkarken cızırtı geliyor. Driver güncelledim , en son bios güncellediğimde ve format attığımda bu sorun başladı. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Win 10 saniz sanırım bu kronik bir sorun

KS

Walqerr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İleri zamanlarda bir format atalım olmadı. Şuanlık başka çözüm yok

yazarbirsahis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Windows 10'u temiz kurulum (diski sil - yeniden windows kur) ile mi yoksa Ayarlar uzerinden mi formatladiniz?
Temiz kurulum yapildiginda donanimlar Windows'un otomatik driverlari ile baglanir. Donanimlarinizin orijinal sitesinden driver kurulumu birinci yontem.
Eger guncellemis iseniz, guncellemelerde eski dosyalar sorun cikarabilmekte. Ayarlardan sifirlayin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri