Anladım teşekkür ederimMerhaba, sata SSD olarak Samsung Evo 870 500 GB önerebilirim. Bütçenizi biraz daha arttırırsanız 1 TB olanınıda alabilirsiniz.
Render işlerinizdeki farkı ise hangi programı kullandığınıza bağlı olarak ve donanımınıza bağlı olarak görürsünüz ama SSD kullanırsanız daha çok performans alacağınızı söyleyebilirim.
Birde bu SSD ile okuma yazma hızları aynı sayılır bunun kapasitesi daha yüksek Samsungla bunun arasındaki fark ne o kadar pahalı yapan onuAnladım teşekkür ederim
Attığım SSD’nin pahalı olmasının sebebi Dram bulundurması, firmware güncellemesinin olması ve bir yazılıma sahip olması tam olarak sebep denilemez bile her SSD’de olması gereken şeyler. Kesinlikle Samsung’u öneririm SSD alanında çok başarılılar.Anladım teşekkür ederim
Birde bu SSD ile okuma yazma hızları aynı sayılır bunun kapasitesi daha yüksek Samsungla bunun arasındaki fark ne o kadar pahalı yapan onu
![]()
Kingston A400 SSDNow 960GB 2.5" 500MB/450MB/s SATA3 SSD Disk - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Gerek var mı sorusuna evet veya hayır gibi bir cevap vermek yanlış olur ama yerinizde olsam Kingston A400 960 GB yerine Samsung 870 Evo 500 GB olanı tercih ederdim.Depolama için kullanıcam sadece hikayeli oyunlar video fotoğraf gibi şeyler için sence o kadar masrafa girmeme gerek varmı gerçekten degicek bir ssdimi
Rica ederim, ne demek. Hangisini alırsanız hayırlı olsun şimdiden.Bilgiler için Teşekkür ederimm hocam emeğine sağlık
birde samsungun ömrü daha uzun oluyor bence de samsung daha mantıklıAnladım teşekkür ederim
Birde bu SSD ile okuma yazma hızları aynı sayılır bunun kapasitesi daha yüksek Samsungla bunun arasındaki fark ne o kadar pahalı yapan onu
![]()
Kingston A400 SSDNow 960GB 2.5" 500MB/450MB/s SATA3 SSD Disk - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com