Sata SSD önerisi

CoLFX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
42
Arkadaşlar anakartımda 1 tane M2 SSD girisi olduğu için bana 1tblık sata SSD önere bilir misiniz? Bütçe 1500tl

Bir sorun daha olucaktı SSD ile HDD arasında render işlerine fark oluyormu

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
KS

CoLFX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
42
Merhaba, sata SSD olarak Samsung Evo 870 500 GB önerebilirim. Bütçenizi biraz daha arttırırsanız 1 TB olanınıda alabilirsiniz.

Render işlerinizdeki farkı ise hangi programı kullandığınıza bağlı olarak ve donanımınıza bağlı olarak görürsünüz ama SSD kullanırsanız daha çok performans alacağınızı söyleyebilirim.
Anladım teşekkür ederim

Anladım teşekkür ederim
Birde bu SSD ile okuma yazma hızları aynı sayılır bunun kapasitesi daha yüksek Samsungla bunun arasındaki fark ne o kadar pahalı yapan onu

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Anladım teşekkür ederim

Birde bu SSD ile okuma yazma hızları aynı sayılır bunun kapasitesi daha yüksek Samsungla bunun arasındaki fark ne o kadar pahalı yapan onu

Attığım SSD’nin pahalı olmasının sebebi Dram bulundurması, firmware güncellemesinin olması ve bir yazılıma sahip olması tam olarak sebep denilemez bile her SSD’de olması gereken şeyler. Kesinlikle Samsung’u öneririm SSD alanında çok başarılılar.

KS

CoLFX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
42
Depolama için kullanıcam sadece hikayeli oyunlar video fotoğraf gibi şeyler için sence o kadar masrafa girmeme gerek varmı gerçekten degicek bir ssdimi

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Depolama için kullanıcam sadece hikayeli oyunlar video fotoğraf gibi şeyler için sence o kadar masrafa girmeme gerek varmı gerçekten degicek bir ssdimi
Gerek var mı sorusuna evet veya hayır gibi bir cevap vermek yanlış olur ama yerinizde olsam Kingston A400 960 GB yerine Samsung 870 Evo 500 GB olanı tercih ederdim.

KS

CoLFX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
42
Bilgiler için Teşekkür ederimm hocam emeğine sağlık

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761