Soru Satın Aldığım Sistem Nasıl Sizce?

GZR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
İ5
Ekran Kartı
4060Tİ
Merhaba, incehesaptan 29 bin TL'ye aldığım sistem detayları aşağıda. Sizce iyi mi yaptım kötü mü acaba?

İşlemci

1 x Intel Core i5-13400F 2.50GHz 10 Çekirdek 20MB L3 Önbellek Soket 1700 İşlemci

Anakart

1 x MSI PRO H610M-E DDR4 Intel H610 Soket 1700 DDR4 3200MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart

Ekran Kartı

1 x MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 3X 8G OC GDDR6 128Bit DX12 DLSS 3 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı

Bellek

2 x Kingston Fury Beast KF432C16BB/8 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Siyah Gaming Ram (Bellek)

SSD

1 x Kingston NV2 SNV2S/1000G 1TB 3500/2100MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk

Kasa

1 x Frisby FC-9435G 750W 80+ Bronze 4x120mm Double Slim Ring RGB Fan Temperli Cam Mesh USB 3.0 ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa

yavuzunlu_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
merhaba,

öncelikle hayırlı olsun, gayet tatlı bir sistem olmuş fiyatı da normal duruyor. Belki indirim günü falan derken 25'e denk getirirdin o da ayrı bir problem olabilirdi. İyi yapmışsın seni bir süre götürür. şöyle bir durum var onu bilesin. 4060ti da olsa 8GB VRAM olması 2k ultra oyun oynamak istediğinde sorun yaşatır. 1080p full ayarlarda kullanabilirsin gibi düşün. Tabi bu dediğim her oyun için geçerli değildir ama genel olarak böyle olacaktır.

• Beğen
Reactions: GZR
KS

GZR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
merhaba,

öncelikle hayırlı olsun, gayet tatlı bir sistem olmuş fiyatı da normal duruyor. Belki indirim günü falan derken 25'e denk getirirdin o da ayrı bir problem olabilirdi. İyi yapmışsın seni bir süre götürür. şöyle bir durum var onu bilesin. 4060ti da olsa 8GB VRAM olması 2k ultra oyun oynamak istediğinde sorun yaşatır. 1080p full ayarlarda kullanabilirsin gibi düşün. Tabi bu dediğim her oyun için geçerli değildir ama genel olarak böyle olacaktır.
Yanıtın için teşekkür ederim:)

8GB vRam konusunu çok araştırdım ama benim ileri düzey oyunlarla işim olmaz sanırım. Oynayacağım oyunlar 2-3GB kullanıyor maksimum. Web tasarım yaptığım için hızlı ve uzun ömürlü olmasını istedim. Sadece kasa hakkında patlıyor vs gibi yorumlar okudum tek o endişem var ama başka kasa seçeneği yoktu maalesef.

yavuzunlu_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Yanıtın için teşekkür ederim:)

8GB vRam konusunu çok araştırdım ama benim ileri düzey oyunlarla işim olmaz sanırım. Oynayacağım oyunlar 2-3GB kullanıyor maksimum. Web tasarım yaptığım için hızlı ve uzun ömürlü olmasını istedim. Sadece kasa hakkında patlıyor vs gibi yorumlar okudum tek o endişem var ama başka kasa seçeneği yoktu maalesef.
gerekirse ileride değişirsin 1-2k arası psu olmadan güzel kasalar var. onu takma o kadar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri