Sattığım Işlemci Görüntü Vermiyor.

invictus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Arkadaşlar kendi sistemimdeki işlemcimi güncelledim ve eski r5 3600'ümü aldığım işlemcinin kutusuna koyup bir tanıdığa sattım.Fakat görüntü vermediğini farklı anakart ve farklı ramlerle denediğini ve çalışmadığını söyledi.Başka işlemci takıp çalıştırabilmişler.Ben gayet normal söktüm ve tray olan plastik kutusuna koydum.Pinlerde sorun olsa takamazdı sonuçta başka ne arızası olabilir.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Biosu güncellemesi gerekebilir. Yeni işlemci takınca görüntü vermez bazen. Eski işlemciyi takip biosu güncellesinler sonra senin işlemciyi taksinlar. Aynısını bende yaşadım

aerowing

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Sattığın kişinin anakart modeli ve bios versiyonunu bilmeden birşey söylemek zor ama yapabiliecekleri belli başlı sorun çözme adımları var. Deneyebilirler.

- Eğer görüntü kablosunu anakart üzerindeki hdmi'a bağlı ise, harici grafik birimi olan ekran kartına bilgisayar kapalı iken takıldıktan sonra açmaları gerekiyor olabilir.

- Bios güncellemeleri mevcut ise, bios güncelleyebilirler.

- Bununla birlikte eski işlemcisinde dahili grafik birimi varsa, bios üzerinde dahili grafik birimi ayarı seçili kalmış olabilir. Kontrol edebilirler.

KS

invictus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Sattığın kişinin anakart modeli ve bios versiyonunu bilmeden birşey söylemek zor ama yapabiliecekleri belli başlı sorun çözme adımları var. Deneyebilirler.

- Eğer görüntü kablosunu anakart üzerindeki hdmi'a bağlı ise, harici grafik birimi olan ekran kartına bilgisayar kapalı iken takıldıktan sonra açmaları gerekiyor olabilir.

- Bios güncellemeleri mevcut ise, bios güncelleyebilirler.

- Bununla birlikte eski işlemcisinde dahili grafik birimi varsa, bios üzerinde dahili grafik birimi ayarı seçili kalmış olabilir. Kontrol edebilirler.
hocam r5 3500x ile görüntü alabilmişler.

Biosu güncellemesi gerekebilir. Yeni işlemci takınca görüntü vermez bazen. Eski işlemciyi takip biosu güncellesinler sonra senin işlemciyi taksinlar. Aynısını bende yaşadım
r5 3500x taktığında görüntü vermiş.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri