21.000-25.000 TL Selam

iBetaAhmet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
İşlemci
i5 12400f
Ekran Kartı
rtx 4060
Yeni Bir Sistem Almayı Düşünüyoruz Ve Alacağımız Sistemde Az Çok i5 12400f v 4060ti falan olursa güzel olur ancak bazı sitelere güvenemiyorum örnegin vatan bilgisayar bilindik bir yer oldugu için güveniyorum ve orada bir sistem buldum sizce u sistem alınırmı veya bunun yerine ne almalıyım

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
powerboost güç kaynağı çöp ve o fiyata daha iyisi şu var
bu sisteme 750tl ye işlemci soğutucusu seçersin SSD olarak nv2 1tb seçersin kasayı +500tl ye yükseltirsin 28,316TL yapar. Bir kaç lira daha ucuza çok daha güzel güç kaynaklı ve işlemci soğutuculu sistem alabiliyorsunuz, site güvenilir gaming gen pc hocası sistem falanda yayınlamıştı kaç kere istanbulda yaşıyorsanız mağazasındanda alabilirsiniz.

Bay Anonim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Yeni Bir Sistem Almayı Düşünüyoruz Ve Alacağımız Sistemde Az Çok i5 12400f v 4060ti falan olursa güzel olur ancak bazı sitelere güvenemiyorum örnegin vatan bilgisayar bilindik bir yer oldugu için güveniyorum ve orada bir sistem buldum sizce u sistem alınırmı veya bunun yerine ne almalıyım
7500f için bir sıvı soğutucu ya ihtiyacın var bunu da düşün az pahalı kaçabilir ama bütçen varsa hemen al derim 7500f güzel islemci.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri