servislik ürün hakkında

exp-px

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
arkadaşlar merhaba 3 hafta öncegaming gen trden sistem almıştım sistemi aldığımdan beri görüntü git gel yaşanıyordu bende geri gönderdim ve onlar 2 gün yük altında bırakacaklarını söylediler bu sisteme zarar vermez mi yeni sistemi aldım ve aşırı yükleniyorlar sistemin ömrünü kısaltmazlarmı ekran kartının işlemcinin vs?

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
arkadaşlar merhaba 3 hafta öncegaming gen trden sistem almıştım sistemi aldığımdan beri görüntü git gel yaşanıyordu bende geri gönderdim ve onlar 2 gün yük altında bırakacaklarını söylediler bu sisteme zarar vermez mi yeni sistemi aldım ve aşırı yükleniyorlar sistemin ömrünü kısaltmazlarmı ekran kartının işlemcinin vs?

Telaşlanmanıza gerek yok, bir sorun olmaz. Sistemde Nvidia mı vardı?

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
i5 12400f + rtx 3070ti ikilisi vardı
hocam sistemi 3 hafta önce aldım daha bir oyun bile oynamadım
Bende de Nvidia var. Benzer bir sorunu ara sıra yaşıyorum.
Yeni güncelleme geldikten sonra bu görüntü gidip gelme sorunları oluyor.
Şu ana kadar ben dahil pek çok Nvidia kullanıcısı aynı sorundan şikayet etmişti. O yüzden sordum.
Yani Nvidia'nın güncel sürümünden kaynaklanıyor da olabilir. Testlerden sonra belli olur. Endişelenmeyin.

KS

exp-px

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Bende de Nvidia var. Benzer bir sorunu ara sıra yaşıyorum.
Yeni güncelleme geldikten sonra bu görüntü gidip gelme sorunları oluyor.
Şu ana kadar ben dahil pek çok Nvidia kullanıcısı aynı sorundan şikayet etmişti. O yüzden sordum.
Yani Nvidia'nın güncel sürümünden kaynaklanıyor da olabilir. Testlerden sonra belli olur. Endişelenmeyin.
hocam eski sürücüleride denedim onlarda da aynı sorun oldu

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
hocam eski sürücüleride denedim onlarda da aynı sorun oldu

O zaman servisin geri dönüşünü beklemek lazım. Zaten sistemi satın alalı daha 1 ay bile olmadığı için, bir sorun varsa çözüp gönderirler. Siz ara ara servis ile iletişime geçin. Bir şey varsa veya yapılacaksa size de bilgi versinler.

KS

exp-px

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
O zaman servisin geri dönüşünü beklemek lazım. Zaten sistemi satın alalı daha 1 ay bile olmadığı için, bir sorun varsa çözüp gönderirler. Siz ara ara servis ile iletişime geçin. Bir şey varsa veya yapılacaksa size de bilgi versinler.
tamamdır teşekkürler hocam ilginiz için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri