ServisPoint Coil Whine İçin Değişim Çıkarır mı?

madner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba,
MSI ekran kartımda daha önce olmayan coil whine problemi çıkmıştı servise bu konu hakkında ne yapabilirsiniz değişim yapılabilir mi diye sordum ekran resmindeki gibi cevap verdiler yinede göndersem değişim çıkar mı? Boşa göndermek istemiyorum bundan dolayı kartını değişen var mı?
Birde kartım RTX 2070 Super değişim çıksa bu kartın aynısını veya aynı düzey başka kart bulamam sanırım veya iade etsem 2021 de aldığım fiyat iade edilir zarara girerim.
IMG_20220913_205738.jpg

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Son dönemde Coil Whine için herhangi bir işlem yapılmıyor diye biliyorum. Şansınızı denemek için gönderebilirsiniz ama bence gerek yok. Performans olarak da bir etkisi olmadığı için karar sizin.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Merhaba,
MSI ekran kartımda daha önce olmayan coil whine problemi çıkmıştı servise bu konu hakkında ne yapabilirsiniz değişim yapılabilir mi diye sordum ekran resmindeki gibi cevap verdiler yinede göndersem değişim çıkar mı? Boşa göndermek istemiyorum bundan dolayı kartını değişen var mı?
Birde kartım RTX 2070 Super değişim çıksa bu kartın aynısını veya aynı düzey başka kart bulamam sanırım veya iade etsem 2021 de aldığım fiyat iade edilir zarara girerim.
Ekli dosyayı görüntüle 7117
Bazı şirketler coil whine için bir şey yapmıyor açıkçası iade içinde 2021 de aldığınız tutarı size geri verirler diye düşünüyorum.

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Ya hadi diyelim tamam değişim yapmıyorlar. Yani bir çözüm en azından ne biliyim 100 200 gibi bir ücretle ses çıkaran fanı değişseler. Bazen o ses hele ki kasa masanızın üzerinde ise kulağa öyle kötü geliyor ki.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Ya hadi diyelim tamam değişim yapmıyorlar. Yani bir çözüm en azından ne biliyim 100 200 gibi bir ücretle ses çıkaran fanı değişseler. Bazen o ses hele ki kasa masanızın üzerinde ise kulağa öyle kötü geliyor ki.
rx 580' den beri bu sorun var diye biliyorum hocam. Yaklaşık 5-6 yıl öncesi yanii. Son serilerde iyice artmış bu durumlar önceden böyle değildi. Öyle bir destek vermeye başlarlarsa maliyet olarak satış sonrası çok problem yaşarlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri