Ses Kartı

Garezm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba öncelikle sayın PCHOCASI Yetkilileri benim şöyle bir sorunum var  Everest Ultimate den baktıgım zaman 2 tane PCI olarak bi ATI Radeon HDMI gözüküyor bidee intel ibex peak pch gözüküyor şimdi ben oyun videoları falan çekiyorum mikrafon ayarlarından gelen bi sorun oluyor gürültü tutmuyor sürekli cızırtı bende araştırdm falan kayıt cihazlarında mikrafon ayarında geliştirmeler olması gerekiyormuş olmayanlar 2dk realtek yükleyip yapıyorlar benim kart realtek görmüyor uğraştım falan en sonunda driver booster programından Via indirdim geliştirmeler çıktı sekmesi çıktı ama ayarları hala yok sadece sekmesi var ve sorunum devam ediyor yardımcı olursanız cok iyi olur nasıl hallederim bilmiyorum uzun zamandır çabalıyorum.

E

expert

Guest
ses kartı modeli ve mikrofon modelini yazar mısınız !

KS

Garezm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Abi ses kart modeline EVEREST programından bakıyorum 2 tane PCI gösteriyor bana 1 tanesi @ ATI RV710/73/740 biri bu şekilde diğeride İntel ıbex peak PCH mikrafon kulaklıgın içinde oda kalitesiz ucuz birşey zaten

E

expert

Guest
Daha önce böyle bir sorun var mıydı arti mikrofon kalitesi de etki ediyor

DxdİaG yazıp çıkan pencereye evet de tarama bitsin yukarıda ki menüde sese tıkla ekran görüntüsü at bakalım modele

KS

Garezm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
system3276' Alıntı:
Daha önce böyle bir sorun var mıydı arti mikrofon kalitesi de etki ediyor

DxdİaG yazıp çıkan pencereye evet de tarama bitsin yukarıda ki menüde sese tıkla ekran görüntüsü at bakalım modele

Ss yi koyamıyorum manuel yazıyım 2 ses var 
1. Ad:Hoparlör (Via Hd Audio(Compatible))

2. Ad:Hd Audio HDMI out (VIA HD Audio(compatible))

KS

Garezm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
üstünde lotes yazıyor doğrumu baktım bilmiyorum ama o olması lazım

Anakart P7H55-M LX  internet den baktım ses driverlerı hep via birkac tane daha buldum onlarıda denicem olsun artık ya tek ihtiyacım mikrafon ayarlarında geliştirmeler menüsü  :s :s

KS

Garezm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
system3276' Alıntı:
dene olmasa yine çözüm buluruz

Garezm' Alıntı:
üstünde lotes yazıyor doğrumu baktım bilmiyorum ama o olması lazım

Anakart P7H55-M LX  internet den baktım ses driverlerı hep via birkac tane daha buldum onlarıda denicem olsun artık ya tek ihtiyacım mikrafon ayarlarında geliştirmeler menüsü  :s :s

lotes 32 bit driver

lotes 64 bit driver

ben bunu denedimde sorunsuz yükleniyor pc ye yeniden başlatıyorum ama pc görmüyor driveri görmesi için birşey yapmak lazımmıdır acaba tek gördüğü via onuda driver programıyla yükledim anakartın asus un driverını yüklesem olurmu denesem yada farklı realtek driverları varmıdır acaba ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri