Sharkoon Rgb Hex Alınır Mı

Marullar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
kasayı gördüm hoşuma gitti ama emin olamadım sizce alınır mı birsürü kasa baktım inceledim 4000D Airflow almayı düşünüyorum ama fanları almaya kalktığımda fiyatına değer mi emin olamıyorum deepcool yada deepcool cg-560 mı almalıyım kasayı toplarken elimden geldiğince soğutmak istiyorum sizce hangisini almalıyım

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Bence kasada çok aşırı uçuk fantazilerin yoksa ufak mi materyal kalitesi ve fan kalitesi önünde full mesh olması yeterli olur. Bende lianli var mesela fanları hoşuma gidiyor kasanın malzeme kalitesi de sağlam idare eder. Çok uçuk düşünmeye gerek yok buraya verilecek paralar diğe parçalara aktarılsa veya ekstra fan olarak alınsa çok daha sağlıklı olur.

KS

Marullar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
sizin öneriniz nedir bende öyle düşünüyorum ama arkadaşlarım ne kadar soğutma o iyi diyor

bu arada 3070ti suprimi kullanmayı düşünüyorum

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
kasayı gördüm hoşuma gitti ama emin olamadım sizce alınır mı birsürü kasa baktım inceledim 4000D Airflow almayı düşünüyorum ama fanları almaya kalktığımda fiyatına değer mi emin olamıyorum deepcool yada deepcool cg-560 mı almalıyım kasayı toplarken elimden geldiğince soğutmak istiyorum sizce hangisini almalıyım
Ön taraf mesh değilse alınmaz, CG560 güzel kasa hava akışı ve genişlik olarak tercih edebilirsin. Uygun fiyata bu kasa var https://www.n11.com/urun/darkflash-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

geniş kasa ama Fanlar çok iyi değil ki tüm fanları çöpe atıp yenisini alsan zaten yine 3000 ediyor ama gerek olacağını sanmam.

Bu fiyata en iyisi Dark Maxima V30, DeepCool CG560 gibi kasalar DarkFlashın bu kasasıda fiyatına göre oldukça iyi.

KS

Marullar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
tamamdır dark maxima v30 alacağım yardımlarınız için teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri