- Tepki
- 11
Moderatörün son düzenlenenleri:
Bütün parçaların yan markası alınabilir ama Psunun asla. Onun bir hatası kalitesizliği bütün parçaları mahvedebilir gerek var mı hocams,zce nasıl bir psu![]()
SHP V2 - sharkoon.com
tr.sharkoon.com
hocam yorumlar iyi duruyordu o yüzden sordumBütün parçaların yan markası alınabilir ama Psunun asla. Onun bir hatası kalitesizliği bütün parçaları mahvedebilir gerek var mı hocam
hocam yorumlar ne kadar iyi durursa dursun PSU öyle direk gecmeyin PSU cok önemli Asus , corseir gibi markalar tercih edinhoca
hocam yorumlar iyi duruyordu o yüzden sordum
Ben ilk kez gördüm birde sadece Amazon da satılıyor galiba. Belli başlı 2-3 marka var onlardan şaşmayın hocamhoca
hocam yorumlar iyi duruyordu o yüzden sordum
V2 versiyonunda korumalar tam giriş seviye bir ünite bütçe ve sistemini yazarsan daha iyi birşey önerelims,zce nasıl bir psu![]()
SHP V2 - sharkoon.com
tr.sharkoon.com
Tam degil.V2 versiyonunda korumalar tam...
Evet şimdi tekrar baktım benim aklımda 6 adet koruma var diye kalmış fakat OCP ve OTP eksikmiş yine de çoğu giriş seviyesi PSU ya göre belli başlı korumalar mevcut. Grup Düzenlemeli olmasıda bir başka eksisi.Tam degil.
Kotu PSU, yorumlarin ne dedigi umrumda degil. PCB yorumlamayi ve bu PSU'daki bazi detaylari bilenler de benimle ayni seyi soyler.