Sistemim
Hocam asus dual 4070 super 2k sa full ultra ayarlarda herşey sonuna kadar açık. Blaks ops 6 da ghost of tsushima da max. 70 dereceyi görüyor. Normalmidir?Sıcaklıklar gayet normal , çok güzel. Siz oyunca CPU sıcaklığına bakıyorken boşta yazılımda gösterilen CPU Package. İkisi farklı şeyler. Bir sıkıntı yok.
Normaldir tabii ki. Sıcaklık değerleriniz güzel. Kasanızın hava akışı da iyi olduğu için parçalar daha serin çalışıyor.Hocam asus dual 4070 super 2k sa full ultra ayarlarda herşey sonuna kadar açık. Blaks ops 6 da ghost of tsushima da max. 70 dereceyi görüyor. Normalmidir?
Sağolun hocamNormaldir tabii ki. Sıcaklık değerleriniz güzel. Kasanızın hava akışı da iyi olduğu için parçalar daha serin çalışıyor.
İçimi serinlettiniz hocam teşekkür ediyorum. Böyle bir sisteme az para saymadık Allah korusun başina bişey gelsin istemeyiz o sebepden ne kadar sağlıklı kullanabiliyor isem kullanmak istiyorum. Hava akışı tozlanmalara karşı sürekli önlem alıyorum. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim tekrardan.Sıcaklıklar gayet normal , çok güzel. Siz oyunca CPU sıcaklığına bakıyorken boşta yazılımda gösterilen CPU Package. İkisi farklı şeyler. Bir sıkıntı yok.