RİÇES Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 21 Eyl 2022 Mesajlar 1,327 Tepki 248 19 Şub 2023 #1 Merhaba elimde eski bir telefon var onu bazı üst düzey sistemlerde gördüğümüz gibi PC ye bağlayıp sıcaklık göstergesi olarak kullanabilir miyim?
Merhaba elimde eski bir telefon var onu bazı üst düzey sistemlerde gördüğümüz gibi PC ye bağlayıp sıcaklık göstergesi olarak kullanabilir miyim?
erdem_guldur Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 193 Tepki 62 Konum İzmir 19 Şub 2023 #2 Bi dene istersen. Bende boş bi anımda denicem daha bakamadım
KS RİÇES Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 21 Eyl 2022 Mesajlar 1,327 Tepki 248 19 Şub 2023 Konu Sahibi #3 erdem_guldur' Alıntı: Bi dene istersen. Bende boş bi anımda denicem daha bakamadım Genişletmek için tıkla ... Türkçesi yokmudur hocam
erdem_guldur' Alıntı: Bi dene istersen. Bende boş bi anımda denicem daha bakamadım Genişletmek için tıkla ... Türkçesi yokmudur hocam
erdem_guldur Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 193 Tepki 62 Konum İzmir 19 Şub 2023 #4 Uygumala paralıymış o tarz grafikleri koymak için para ödemek gerekiyor. Biraz araştırayım yazıcam buradan.
Uygumala paralıymış o tarz grafikleri koymak için para ödemek gerekiyor. Biraz araştırayım yazıcam buradan.
KS RİÇES Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 21 Eyl 2022 Mesajlar 1,327 Tepki 248 19 Şub 2023 Konu Sahibi #5 erdem_guldur' Alıntı: Uygumala paralıymış o tarz grafikleri koymak için para ödemek gerekiyor. Biraz araştırayım yazıcam buradan. Genişletmek için tıkla ... Tamam hocam bekliyoruz
erdem_guldur' Alıntı: Uygumala paralıymış o tarz grafikleri koymak için para ödemek gerekiyor. Biraz araştırayım yazıcam buradan. Genişletmek için tıkla ... Tamam hocam bekliyoruz