İkisinin de termal macun değişim vakti gelmişEkli dosyayı görüntüle 29244
ısı değerleri sizce nasıl valo ve spotify açık
İşlemci çok kart normalEkli dosyayı görüntüle 29244
ekran kartı normal, islemci fazlaEkli dosyayı görüntüle 29244
Hocam aslında işlemciyi yeni aldım kendi termal macununu kullanıyorum nasıl olur ki?ekran kartı normal, islemci fazla
Valo oynadığını düşünmüyorum İşlemci %35kullaniliyor ve 85 derecevalo işlemci oyunu bundan dolayı işlemcinin ısınması normal fakat işlemcini stok fanla kullandığın ap açık belli bu sıcaklık şuan için dert olmaz bunuda fps kısıtlayarak çözebilirsin boşuna ısınmasın. Uzun süreli kullanımlarda dert açabilir. Sıvı sogutma yada hep bu tip oyunlar oynuyosan 1.5 k lık bir kule tipi iyi gider .
Diğer arkadaşların aksine ekran kartı sıcaklığını normal bulmuyorum çünkü oynadığın oyun valorant bu kadar ısınması normal gelmedi .
Dediğim gibi fps değerleri ekran hz değerlerine sabitleyip deneyebilirsin
Ağırlıkla RUST oynuyorum bazen 12-18 saati buluyorValo oynadığını düşünmüyorum İşlemci %35kullaniliyor ve 85 derece
Tamam çok çok normalAğırlıkla RUST oynuyorum bazen 12-18 saati buluyor
Hocam zaten sıvı soğutucu almayı düşünüyordum alsam iyi olurmu sizce ? sizi bulmuşkan sorulara boğayımTamam çok çok normal
Sivi sogutucuya illa gerek yok isini id cooling se214xt ilede çözersinHocam zaten sıvı soğutucu almayı düşünüyordum alsam iyi olurmu sizce ? sizi bulmuşkan sorulara boğayım![]()
Hocam şuan indirimde olduğu için söyledimSivi sogutucuya illa gerek yok isini id cooling se214xt ilede çözersin
Hangisi indirimdeHocam şuan indirimde olduğu için söyledim
Bencede birde şunları alıcam hocam öndeki fanların ben RGB lerini patlattım fanlar gg oldu :/Alınır
Güzel fanlarBencede birde şunları alıcam hocam öndeki fanların ben RGB lerini patlattım fanlar gg oldu :/
![]()
hocam cidden haklıymışsınız işlemci nerdeyse soğumuyo artıkİşlemci çok kart normal
Hocam termal macun olarak ben bunu cooler master mastergel pro kullanıyorum sizin bir öneriniz var mı?Güzel fanlar
Hayır o iyidirHocam termal macun olarak ben bunu cooler master mastergel pro kullanıyorum sizin bir öneriniz var mı?