Sıcaklıklar Normal Mi? +Hava Soğutucu Önerisi

_berkay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
34
Hocalarım selamlar.
Ağustosun bu sıcağında overwatch 2 oyununda Ryzen 5 5600 stok soğutucu ile ortalama 78-80 derece aralığında değerler alıyorum(Bilgisayar 9 aylık toz temizliğini yaptım ama termal macun değiştirmedim.) Öncelikle bu sıcaklıklar bu mevsim için normal midir? Değilse bundan sonrası için hava soğutucu önerebilir misiniz? Bir de benim aklımda Arctic Freezer 34 Esports Duo bu soğutucu var ancak fiyat perfprmans olarak sizin de önerilerinizi bekliyorum.

ysuflix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
61
se224xts al hocam. 65i geçmez. şuanlık normal bu işlemciyle stok soğutucu ile.

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
Hocalarım selamlar.
Ağustosun bu sıcağında overwatch 2 oyununda Ryzen 5 5600 stok soğutucu ile ortalama 78-80 derece aralığında değerler alıyorum(Bilgisayar 9 aylık toz temizliğini yaptım ama termal macun değiştirmedim.) Öncelikle bu sıcaklıklar bu mevsim için normal midir? Değilse bundan sonrası için hava soğutucu önerebilir misiniz? Bir de benim aklımda Arctic Freezer 34 Esports Duo bu soğutucu var ancak fiyat perfprmans olarak sizin de önerilerinizi bekliyorum.
arkadaşın önerdiğini alabilirsin bütçe yeterse arctic al güncel olarak kullanıyorum memnunum max 75 derece görüyorum yük altında **oda baya kapalı cam flnda açık değil klima flnda yok bu sıcakta yoksa muhtemelen 70i geçmez**

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri