Sıfır gelen H510 Elite Kasamda Jak Girişi Çalışmıyor

Veysel35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar. H510 Elite kasamı garantiye yolladım ve yenisi gönderildi. Kurulum yaptım ama hd_audio kablosu doğru yere takılı olmasına rağmen hiçbir şekilde okumuyor, görmüyor veya uyarı vermiyor Realtek menüsünde.
Kulaklık veya jak girişli herhangi bir cihaza tepki vermiyor. Format attım çare olmadı. Yardımcı olur musunuz?

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Merhaba arkadaşlar. H510 Elite kasamı garantiye yolladım ve yenisi gönderildi. Kurulum yaptım ama hd_audio kablosu doğru yere takılı olmasına rağmen hiçbir şekilde okumuyor, görmüyor veya uyarı vermiyor Realtek menüsünde.
Kulaklık veya jak girişli herhangi bir cihaza tepki vermiyor. Format attım çare olmadı. Yardımcı olur musunuz?
Zaten üstünde type c bağlantı usb 3.1 bağlantı tek jak ve power tuşu var bunlar hepsi tek kart üstünde sanırım usb girişi type c girişi çalışıyor mu?

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
258
Kulaklık-mikrofon yani kombo girişli galiba. Sadece kulaklık çalışmıyor olabilir mi? Mikrofonlu bir kulaklıkla denediniz mi?

KS

Veysel35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Zaten üstünde type c bağlantı usb 3.1 bağlantı tek jak ve power tuşu var bunlar hepsi tek kart üstünde sanırım usb girişi type c girişi çalışıyor mu?
Arkadaşlar kusura bakmayın baya geç oldu, sınava hazırlanıyorum. Type c girişi ve usb girişi çalışıyor. Çalışmayan tek kısım jak kısmı. 4 kulaklık denedim

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Her şeyin doğru yere takılı olduğundan eminseniz, firma ile iletişime geçin isterseniz. Yardımcı olacaklardır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri