Sıfır Güç Kaynağı Aldım İçinde Plastik Kelepçe Var

marblefade11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
N11'de Teknobiyotik satıcısından Aerocool vxp500a model güç kaynağı aldım. Kargo geldiğinde açtım fakat güç kaynağını elime aldığımda içinden tıngırtı sesi geliyordu, ters çevirdiğimde ise içerisinde yaklaşık bi 10cm boyutunda bir Plastik kelepçe olduğunu farkettim. Bir de fotoğraflardan görebileceğiniz üzere beyaz renkli macun mudur bilmiyorum o tarz birşey var, dikkatimi çekti. Bunlar normal mi sizce? Geri iade edeyim mi? Üretim hatası veya İkinci el olduğunu düşünüyorum.
Not: İlk defa güç kaynağı aldım o yüzden çok bir bilgi sahibi değilim, fikirlerinize danışıp ona göre iade edip etmemeyi düşündüm.

ÜRÜNÜ ALDIĞIM LİNK

Ekli dosyalar

• ps1.jpg
    ps1.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 8
  • ps2.jpg
    ps2.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 8
  • ps3.jpg
    7 MB · Görüntüleme: 4

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,207
N11'de Teknobiyotik satıcısından Aerocool vxp500a model güç kaynağı aldım. Kargo geldiğinde açtım fakat güç kaynağını elime aldığımda içinden tıngırtı sesi geliyordu, ters çevirdiğimde ise içerisinde yaklaşık bi 10cm boyutunda bir Plastik kelepçe olduğunu farkettim. Bir de fotoğraflardan görebileceğiniz üzere beyaz renkli macun mudur bilmiyorum o tarz birşey var, dikkatimi çekti. Bunlar normal mi sizce? Geri iade edeyim mi? Üretim hatası veya İkinci el olduğunu düşünüyorum.
Not: İlk defa güç kaynağı aldım o yüzden çok bir bilgi sahibi değilim, fikirlerinize danışıp ona göre iade edip etmemeyi düşündüm.

ÜRÜNÜ ALDIĞIM LİNK
İade et hocam yerine önereceğim daha kaliteli bu ürünü al

KS

marblefade11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İade et hocam yerine önereceğim daha kaliteli bu ürünü al

Direkt sayfadaki yorumda 26 kişi sorun yaşadığını belirtmiş bu güç kaynağında. Benim prizimde elektrik dalgalanması da yaşanıyor. Buna göre önerdiğiniz sorun yaratır mı acaba?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,207
Direkt sayfadaki yorumda 26 kişi sorun yaşadığını belirtmiş bu güç kaynağında. Benim prizimde elektrik dalgalanması da yaşanıyor. Buna göre önerdiğiniz sorun yaratır mı acaba?
Sıkıntı olmaz güvenilir bir marka üründe
* Yüksek Güç Koruması (Over Power Protection)
* Yüksek Gerilim Koruması (Over Voltage Protection)
* Düşük Gerilim Koruması (Under Voltage Protection)
* Kısa Devre Koruması (Short Circuit Protection) Mevcut ama daha kaliteli bir şey istersen bütçeni artırman lazım.

KS

marblefade11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sıkıntı olmaz güvenilir bir marka üründe
* Yüksek Güç Koruması (Over Power Protection)
* Yüksek Gerilim Koruması (Over Voltage Protection)
* Düşük Gerilim Koruması (Under Voltage Protection)
* Kısa Devre Koruması (Short Circuit Protection) Mevcut ama daha kaliteli bir şey istersen bütçeni artırman lazım.
Eyvallah hocam sağolasın. Almış olduğum güç kaynağı çok mu dandik peki sence?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri