Soru Silinen Riot Games Başlangıç Uygulamalarında Hâlâ Gözüküyor

yagizzeness

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar selamlar, maalesef başıma geleceğini bildiğim halde Riot yükledim ve korktuğum oldu. Artıkları her seferinde olduğu gibi kaldı. Programı normal kaldırdım program kaldır ile fakat başlangıç uygulamalarımı kontrol ederken hala orada gözüküyor. Silmek istiyorum bilgisi olan bir kişi yardımcı olabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 1741292079930.png
    1741292079930.png
    29.3 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
502
Riot Games-Riot Client, yada bu Volarant la falan ilgili sanıyorum.???
İndirip yüklemedim. Yalnız parçacıkları neler, nerelere yükledi bunlara bakmalısınız.

Bu fotodaki sıkıntı çıkarmaz. Yine de buna sağ tıklayın-özelliklerden Dosya konumu var nerede yüklü gösteriyorsa orayı bulup silmeyi deneyin

Asıl Görev Yöneticisi-İşlemler sekmesinden Riot un içinde bulunan parçacıklardan arka planda çalışan var mı buna bakmalısınız.
Varsa yine sağ tık-özellikler- dosya konumunu bulun-sonra görevi sonlandır deyin ve silmeye çalışın.

Windows+R tuşuna basın. Çalıştır ekranında appdata yaz Local, LocalLow ve Roaming içindeki Valorant, Riot Games kalıntılarını sil.

C diskinde ProgramDosyaları x86 oradaki Riot Games ve Valorant kalıntılarını sil. Sonra C diskindeki ProgramFiles' e gir ve Valorant, Riot Games kalıntılarını sil

Silme işlemleri başarısız olursa:
Ağ desteksiz güvenli moda gidip burada silmeyi deneyin

KS

yagizzeness

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Riot Games-Riot Client, yada bu Volarant la falan ilgili sanıyorum.???
İndirip yüklemedim. Yalnız parçacıkları neler, nerelere yükledi bunlara bakmalısınız.

Bu fotodaki sıkıntı çıkarmaz. Yine de buna sağ tıklayın-özelliklerden Dosya konumu var nerede yüklü gösteriyorsa orayı bulup silmeyi deneyin

Asıl Görev Yöneticisi-İşlemler sekmesinden Riot un içinde bulunan parçacıklardan arka planda çalışan var mı buna bakmalısınız.
Varsa yine sağ tık-özellikler- dosya konumunu bulun-sonra görevi sonlandır deyin ve silmeye çalışın.

Windows+R tuşuna basın. Çalıştır ekranında appdata yaz Local, LocalLow ve Roaming içindeki Valorant, Riot Games kalıntılarını sil.

C diskinde ProgramDosyaları x86 oradaki Riot Games ve Valorant kalıntılarını sil. Sonra C diskindeki ProgramFiles' e gir ve Valorant, Riot Games kalıntılarını sil

Silme işlemleri başarısız olursa:
Ağ desteksiz güvenli moda gidip burada silmeyi deneyin
sağ tık özellikler bölümü kapalı giremiyorum dediğiniz dosyaları da sildim ama hala duruyor anlamış değilim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri