Silinmeyen Klasör

gode_redhat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar ilginç bir olay ile karşı karşıyayım ve yardımınıza ihtiyacım var.

-Bir sürü araştırma yapıp farklı yöntemler denedim ama bir türlü silemedim.

Problem : After Effect programı ile projemi hazırlarken projeler dağınık olmasın diye yeni bir klasör açtım. Bu klasörün içerisine Video Comp. isimli bir klasör açıp orjinal verileri attım. İşim bittiğinde program üzerinden tüm içerikleri düzgün bir şekilde klasöre aktarması için komut kullandım. Açmış olduğum klasörü rarlayıp D Diskime attım ( sistemden ayrı bir disk yani sistem ve programlarım C(SSD) diğerleri D(harddisk) olarak ) sonrasında bu açtığım klasörü silemedim. İçerisine girip verileri silebildim ama birtürlü açmış olduğum Video Comp. klasörüne giriş yapamayıp silemiyorum.

Klasöre girerken verdiği hata : Konum kullanılamıyor hatası.
Silerkende : Dosya bulunamadı yada kullanılıyor diyor.

Çözüm olarak denediklerim  :
-Güvenli mod
-Dosyaları silebilecek bir program ( unlocker gibi birşeydi sanırım)
-Sistemde görüntüsü kalmıştır diye restart dahi attım. Sıradan bir görüntü bug'u da değil.

Daha önce böyle bir problem ile karşılaşıp çözebilen var mı ?

Quadro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sana bu durum için çok etkili bir yöntem söyleyeceğim. Umarım işe yarar..
Klasöre sağ tıkla ve winrar ile arşive ekle de. Ama tamam demeden önce "arşivledikten sonra dosyaları sil" tickle ve artık tamam diyebilirsin. Yaptıktan sonra inşallah dosyan gitmiştir. Önemli olan dosyanın gitmesi. Sonrasında arşiv dosyasını silersin..

Quadro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Rica ederim, çözmüş olmana sevindim. En zorlu silinmeyen dosyalarda dahi benim kendimce bulduğum ve sürekli önerdiğim etkili bir yöntemdi çünkü.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri