Soru Şimdi Geleceğimi Nasıl Inşa Etmeliyim?

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
189
dostlar sa ben bu forumda aktif olmuyor diye baya yoktum DA forum takılıyordum ama buraya sormam daha isabetli olur gibi,okuyup cevap verirseniz sevinirim teşekkürler
Benim ilkokuldan beri tuhaf bir şekilde yabancı dile ilgim var hep 80 90 100 civarı derslere katılırdım hep ing Öğrt olacağımı sanardım diğer bütün 06lilar gibi ben de mağdur oldum TEOG sınavının kaldırılması bize denk geldi en zor 2. LGS ye girdim %15.11 dilimle
dışarıda kaliteli bir meslek lisesi okunabilirdi ama o an aklimda ildeki sosyal bilimler lisesi vardı orası tutmayınca ilçedeki anadolu lisesine gittim ortaokuldaki bizi gaslightladı ve meslek lisesine gitmeyi göze alamadım
9. Sınıf zaten yok pandemiye gitti
10.Sınıf ilkokul aşkıma denk geldim aptallık ettim peşinde koştum
dostlar ben kendimi 10. sınıfa kadar hep ing öğrt için kendimi hazırlamıştım hocaların gazından vs. kesin gül gibi geçinirim çocuk oyuncağı iş diye düşünüyordum,böyle olmayacağı daha yeni kesinleşti zaten AGS ile öğretmenliğin tabutuna son çivi çakılmış oldu...
Ben 10. Sınıf Tercih Döneminde DİL seçmek istedim fakat yurt dışında araştırma görevlisi olarak çalışmış dayım iş bulamaz diyerek ailemi kafa karışıklığına soktu o vakitler dedem ölmeseydi DİL seçmeme izin vermeyeceklerdi ki vermediler de yaz tatlinde EA geçirdiler ama arada darladilar sayısal ol diye
11. EA aslında çok keyifli geçti ilk ve tek lise takdirimi aldım
12. Sınıfta ise ailem önemli bir konuda fikrimi almadı ve YKS dönemini berbat etti,bana sormadan beni dershaneye kayıt ettirdiler
Hem arkadaşlarımdan ayrı kaldım,hem fikrim önemsenmedi,hem dershaneden verim alamadım,hem dershaneye önceden ters olduğum insanlar denk geldi,var da var
Sınavda adam akıllı sadece söz yaptım 71K Balıkesir aşçılık yazacaktım tercihe fakat ailem aşçılık yapamayacağımı söylediği için ilçedeki MYOda bilgisayar Programcılığı okuyorum yani benim için uygun meslek olabilir ama buradan daha iyi bir yere gidebilecekken gene kendi ilçemde kisili kaldım
Ben Sayısal haricinden bir halt olmayacağının farkındayım ama gerçekten yapamıyorum usta yapacak adam 12 senede yapardı en kötüsü kuzenle beni karşılaştırıyorlar çünkü tıp okuyor
Yani dostlar kısaca şu anki durumu kendime yediremiyorum şuan hiç yapmasam daha iyi dedirtecek kadar çok puan kırdığı için girmeyeceğim beni gazliyorlar DGS için ama onu da yapabileceğimi sanmıyorum aklımın bir köşesinde hep makine mühendisliği vardı hala yapmak istiyorum ama zor demin aklıma geldi Karabük'te endüstriyel tasarım bölümü var ve gene önü hem 2 yıllık bilgisayar Programcılığından daha açık hem de makine mühendisliği hayalimi bir nebze giderirdi
Ya da bir şekil DGS yapıp YBS ye geçeceğim
Şuan benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri