Simülatör Önerisi

EfeUzm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Arkadaşlar Uçuş simülasyon oyunları hakkında fikrinizi merak ediyorum, joystick almayı düşünüyorum. Sizin sevdiğiniz oyun vs var mı
ben DCS World ve War Thunder biliyorum ama hiç oynamadım. Savaş uçağı alıp takılmak istiyorum. şimdiden teşekkürler

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
War Thunder güzel ama hilesi bol bir oyun, ve oyuna para yatırmadan belirli bir seviyeye kadar gelirsiniz gelmesine ama karşı tarafa son donanımlı hesap gelir oyun zevkinizi zehir eder, onun dışında başlangıç uçakları zaten çok iyi değil.

maliern

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
50
Ets online hocam 😅😅 ne zaman girsem bi yerlerden tırlar uçuyor hep çoğu uçuş simülatörüne kafa tutar gerçekten 😅 (konuyu boldugum için özür dilerim)

Nicholas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Arkadaşlar Uçuş simülasyon oyunları hakkında fikrinizi merak ediyorum, joystick almayı düşünüyorum. Sizin sevdiğiniz oyun vs var mı
ben DCS World ve War Thunder biliyorum ama hiç oynamadım. Savaş uçağı alıp takılmak istiyorum. şimdiden teşekkürler
War Thunder ilk başlarda eski uçaklarla oynandığı için sıkabiliyor ve yeni uçak açmak çok uzun sürüyor. DCS World tamamen gerçekçi bir oyun hatta oyun bile denemez bence. Tek kötü yanı uçakları çok pahalı maalesef, onun dışında ben gamepadle bile keyif aldım tavsiye ederim.

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Ets online hocam 😅😅 ne zaman girsem bi yerlerden tırlar uçuyor hep çoğu uçuş simülatörüne kafa tutar gerçekten 😅 (konuyu boldugum için özür dilerim)
Haksız yere perma ban yedim, yıllardır onu kaldırmaya uğraştığım aklıma geldi. Ghost mode olayını yıllar önce ilk getirdiklerinde kimse bitmesini beklemiyor, şehirden hızlıca çıkıp gitmek istiyordu. Bir çok kişi o süre bitince herkese hile gibi görünüp çarpıyordu fırlatıyordu, onlar ban yemeyip ben sakin yol dışı bir yerde süresinin bitmesini beklerken aniden bitti, ve adamlar önümde konvoy yapıyorlarmış durmuşlar kenarda toplu şekilde şikayet yedim. Yalan yalnış video attılar personeller beni hile kullanmakla suçladı, sonra zaten talep atmakla uğraştım türk ve yabancı adminler ile konuştum uğraşmak istemediler kısa yoldan hilesin sen program kullanıyorsun diye laf yemiştim yıllar sonra eleman videosunu kaldırınca tekrar talep attığımda banım açılmıştı durumu anlattığımda gayet iyi anlamışlardı o dönemler bu durumda bir çok kişi haksız ban yemiş zaten.

KS

EfeUzm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
arkadaşlar oyunu indirdim, denedim. ama oynamak için baya bişeyler istiyor. oynamayı beceremedim :)

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
  • War Thunder
  • Microsoft Flight Simulator 2020
  • Il-2 Sturmovik: Battle Of Stalingrad
  • ARMA 3
  • Ace Combat 7: Skies Unknown
  • X-Plane 11
joystick ile oynayabiliceğin oyunlar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri