müthiş bir fiyat yok neden yok
işlemciyi ısrarla 7500f altı olmaması gerektiğini söylüyoruz her yerde
8400f elden çakan bir işlemci özelleştirme seçeneklerine 7500f koyarlarsa herkeisn ona atlayacağını bilfikleri için de yine elde çakan 7600x koymuşlar yükseltsen bir dert yükseltmesen başka dert
anakart en giriş seviye a620
bir altındaki b650 nin de a620 den farkı yok
onunda bir altındakini seçsek işimizi görür 44423,52 tl yaptı
5200 cl 36 çok ta istediğimiz bir değer değil ramde çok kötü değil ama daha iyisini hakediyor
ayrıca tek 16 yetmez bu sisteme güncelleyelim dediğimde frekans cl çok tatmin etmese bile aynısının 2x16 sını koyuyorum zira bir altındakini koysam fiyat performans olarak da tatmin etmeyecek
2x16 5200 cl36 yaptım 46338,68 tl yaptı
her ne sebep olursa olsun 40k lık bir sisteme 500gb ssd koymayı tüketicilere hakaret olarak görüyorum artık
hemen 1 altındaki kingston nv3 1 tb a güncelliyorum 48443,31 tl yaptı
kasa psu ya bir şey demem
650w yetmez diyenler olacaktır yeter yetmesine
daha uzun vade düşünüp elbetteki 750w filan da alınabilir ama şu sisteme yeter diyerek çok uygun fiyatlı gördüğümüz ama aslında çok ta uygun olmayan sistemin fiyatı daha da şişşmesin diye değiştirmiyorum
stok soğutuu konulmuş
yetmez
sıvı soğutma filan şart değil ama kaliteli bir kule tipi lazım
özelleştirmede fiyat performans kule tipi yok 240 en uygun sıvı soğutmayı ekliyorum
50442,72 tl
işlemci 8400f de kaldığı halde fiyat bu
biraz eli yüzü toplanmış hali yani bu
daha işlecmi 7500f olmalı
ram frekans cl olarak daha iyi olabilir
ilerde daha fazla güç tüketecek bir ekran kartı takarım filan dersen de 750w lık bir sisteme çıkılmalı
şimdi tekrar düşünürsen bu sistem sence uygun mu hazır sistemlerdeki fiyat beklentimizi karşılıyor mu