Soru Sinerji Hestia Alınır Mı ?

Crew

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Merhaba bu sistem alınır mı sizce ? 15-15.700 TL arası bütçem var önerebileceğiniz başka sistem varsa yazabilirsiniz gaming gen olmasın

Moderatörün son düzenlenenleri:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Gaminggen dışında istiyorsanız alınabilir. Gaminggen üzerinde 6700XT sistem var. 1TB SSD seçilerek daha mantıklı şekilde alınabilir.

1680985150797.png

KS

Crew

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Gaminggen dışında istiyorsanız alınabilir. Gaminggen üzerinde 6700XT sistem var. 1TB SSD seçilerek daha mantıklı şekilde alınabilir.

Ekli dosyayı görüntüle 19118
yok hocam gaming gen den almak istemiyorum buarada sistem olarak değiştirmem gereken bir şey var mı iyi dir değil mi pazartesi alacağım sitede güvenlidir diye düşünüyorum gaming gen den rezaletler baya duydum kargo nun berbat olması bozuk ekran kartlarını satışa koyması felan umarım sinerjide de bu durum yoktur

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
yok hocam gaming gen den almak istemiyorum buarada sistem olarak değiştirmem gereken bir şey var mı iyi dir değil mi pazartesi alacağım sitede güvenlidir diye düşünüyorum gaming gen den rezaletler baya duydum kargo nun berbat olması bozuk ekran kartlarını satışa koyması felan umarım sinerjide de bu durum yoktur
dostum her satış sitesinde illa ki sorunlar oluyor pc almadığım site yok diyebilirim en son 10gun once gamınggen 3070 sistem aldım sorunsuz kullanıyorum bence bütçen dahilinde syqex dostumuzun onerdıgı sısteme bak derim.

KS

Crew

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
dostum her satış sitesinde illa ki sorunlar oluyor pc almadığım site yok diyebilirim en son 10gun once gamınggen 3070 sistem aldım sorunsuz kullanıyorum bence bütçen dahilinde syqex dostumuzun onerdıgı sısteme bak derim.
hocam o siteden duyduklarım yüzünden alasım kalmadı yani düşünmüyorum ordan almayı başka siteden önerebilecekseniz daha iyi olur ama gene isterseniz o siteden atabilirseniz ama dediğim gibi ordan duyduklarım yüzünden pek alasım yok

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Sinerji daha kotu diye biliyorum en iyisi gaming gen

H0CA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Mesele sistem seçmekten çok kargo-kargolama ise bu tamamen piyango.
Ben de kanalda tanıtılan 4070ti sistemi almıyorsam %70 sebebi kargo sistemine güvenmememdir.
Bu konuda haklısınız ama konu sistemse arkadaşların önerilerini göz ardı etmeyin derim.

KS

Crew

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Mesele sistem seçmekten çok kargo-kargolama ise bu tamamen piyango.
Ben de kanalda tanıtılan 4070ti sistemi almıyorsam %70 sebebi kargo sistemine güvenmememdir.
Bu konuda haklısınız ama konu sistemse arkadaşların önerilerini göz ardı etmeyin derim.
Hocam attıkları sistemlere karşım yok eyvallah herkese gaming gen duyunca alasım olmuyor kargoları rezalet şahsen istemem almak mesela sinerji de böyle bir şey duymadım yani ürünü aldıktan sonra eve gelip yok arızalı çıkarsa kasası parçalanmış camı kırılmış gelirse tatsızlık olur para iadesini bile yapmazlar riske gerek yok fikirlerinize saygı duyuyorum dediğim gibi mümkünse ordan asla

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Hocam attıkları sistemlere karşım yok eyvallah herkese gaming gen duyunca alasım olmuyor kargoları rezalet şahsen istemem almak mesela sinerji de böyle bir şey duymadım yani ürünü aldıktan sonra eve gelip yok arızalı çıkarsa kasası parçalanmış camı kırılmış gelirse tatsızlık olur para iadesini bile yapmazlar riske gerek yok fikirlerinize saygı duyuyorum dediğim gibi mümkünse ordan asla
Tmm bide sinerji deneyin umarım ilk vaka olmazsınız 🙂

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Vatan Bilgisayar, Sinerji, Gaminggentr, itopya dördün de sistem aldım alışveriş yaptım. Dördünde de sorun yaşamadım

KS

Crew

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Tmm bide sinerji deneyin umarım ilk vaka olmazsınız 🙂
Hocam sinerji ile sıkıntınız varsa söyleyin almıyım ordan amacım gaming geni eleştirmek değil sadece gaming genin kargo rezaletini söylüyorum sinerjide böyle bir şey duymadım eğer varsa söyleyin başka yerden alabilirim

Benim inerim gaming gen tanıdıklarıma Hiç bir sorun olmadı birisi mouse u kırık geldi kabul ediyorum hemen iade ettiler üstüne özür kartı yolladılar
hocam benimde tanıdıklarım var aldığı pcnin ekran kartı arızalı gelmiş özür mözür dilememişler iade bile etmiyorlar

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Hocam sinerji ile sıkıntınız varsa söyleyin almıyım ordan amacım gaming geni eleştirmek değil sadece gaming genin kargo rezaletini söylüyorum sinerjide böyle bir şey duymadım eğer varsa söyleyin başka yerden alabilirim
Ben var diye biliyorum birde parca kalitesi baya kötü asus anakart kulanıyor gaming gen sinerji gigabyte ama ikisi neredeyse aynı fiyat

KS

Crew

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Ben var diye biliyorum birde parca kalitesi baya kötü asus anakart kulanıyor gaming gen sinerji gigabyte ama ikisi neredeyse aynı fiyat
Hocam anakartı yükseltebilirim daha iyi olacak derseniz yükseltebilirim sıkıntı yok benimde anakartı yükseltesim var sonuçda bütçemi açmıyor bilgisayar anakartından anladığım yok klasik işlemci ekran kartı felan anlıyorum değiştir derseniz değiştirebilirim yani

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Hocam anakartı yükseltebilirim daha iyi olacak derseniz yükseltebilirim sıkıntı yok benimde anakartı yükseltesim var sonuçda bütçemi açmıyor bilgisayar anakartından anladığım yok klasik işlemci ekran kartı felan anlıyorum değiştir derseniz değiştirebilirim yani
Gigabyte anakart önermem açıkçası w11 de secure boot hatası var diye biliyorum ki ram ve ssd markasida kotu

KS

Crew

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Gaming gendekine gore kötü
Hocam anlatamıyorum sanırsam size kötü olsun olmasın sistem iyi mi diyorum konu açıyorum hala gaming gen daha iyi diyorsunuz riske girmeme gerek yok nesi kötü ayrıca ya ram in ssd nesi kötü ? söyleyin tamam dicem hala gaming gen diyorsunuz

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Hocam anlatamıyorum sanırsam size kötü olsun olmasın sistem iyi mi diyorum konu açıyorum hala gaming gen daha iyi diyorsunuz riske girmeme gerek yok nesi kötü ayrıca ya ram in ssd nesi kötü ? söyleyin tamam dicem hala gaming gen diyorsunuz
Dostum marka kalitesi kotu tmm gaming genden alma ama bunuda alma bütçe söyle max önereyim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri