Yardım Sinerji Iade Almıyor

yigido_7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
3 aralıkta powerboostun 650w kasasını sipariş verdim salı günü geldi ve iade etmek istiyorum. ancak müşteri hizmetleri destek talebi oluşturmamı söylüyor.Destek talebini oluşturmaya gidiyorum ama şifrelerim doğru olmasına rağmen kabul etmiyor.mh ye soruyorum her seferinde yeni hesap açmanız gerek diyor orası farklı bir yer diyor.açıyorum giriyorum destek talebi oluşturuyorum adamla konuşamadan sistem atıyor ve o hesaba birdaha giremiyorum.bir mh de ithaaltçı firmayla görüşün diyor görüşüyorum biz sadece değişim yaparız iade sinerji yapar diyor kendim [email protected] ye mail atıyorum ordada yine aynı cevapları veriyorlar

Anladığım kadarıyla 14 günü geçirmeye çalışıyorlar ne yapmamı önerirsiniz.

Son düzenleme:

Aboxbtr

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80
3 aralıkta powerboostun 650w kasasını sipariş verdim ancak müşteri hizmetleri destek talebi oluşturmamı söylüyor.Destek talebini oluşturmaya gidiyorum ama şifrelerim doğru olmasına rağmen kabul etmiyor.mh ye soruyorum her seferinde yeni hesap açmanız gerek diyor orası farklı bir yer diyor.açıyorum giriyorum destek talebi oluşturuyorum adamla konuşamadan sistem atıyor ve o hesaba birdaha giremiyorum.bir mh de ithaaltçı firmayla görüşün diyor görüşüyorum biz sadece değişim yaparız iade sinerji yapar diyor kendim [email protected] ye mail atıyorum ordada yine aynı cevapları veriyorlar

Anladığım kadarıyla 14 günü geçirmeye çalışıyorlar ne yapmamı önerirsiniz.
thh'ye başvurun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri