Sinerji Rigel sistem alınır mı?

Admk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Arkadaşlar bu sistem sizce alınır mı? Daha üstüne çıkamıyorum maalesef. Zamlarda gelmeye başladı almak istiyorum daha fazla zam gelmeden ne düşünüyorsunuz?

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151
Fiyatına göre ideal işlemcisi iyi sayılır fiyatına göre ekran kartı ideal ama bence yanı benim fikrim eğer üstüne biraz daha katabilirseniz rx6600lü sistemlere bakmanız veya 2060

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Daha üstüne çıkamıyorsanız fena sistem değil anakart da PCIe 4.0 destekliyor ekran kartınızın tam performansını alabileceksiniz demektir. Fiyatlar dahada artmadan alabilirsiniz fena sistem değil bence.

recepramazan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Arkadaşlar bu sistem sizce alınır mı? Daha üstüne çıkamıyorum maalesef. Zamlarda gelmeye başladı almak istiyorum daha fazla zam gelmeden ne düşünüyorsunuz?

merhaba hocam bir arkadaşımda 1660 süperli 12110f li sistem var 9kya satıyor yeni aldı istersen onu önerebilirim sana

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,031
Başka seçenek yok sanırım. Sistem iyi sayılır. Bence alınabilir. Fiyatlar yükselmeye başlamasaydı önermezdim ama başka çare yok.

KS

Admk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Fiyatına göre ideal işlemcisi iyi sayılır fiyatına göre ekran kartı ideal ama bence yanı benim fikrim eğer üstüne biraz daha katabilirseniz rx6600lü sistemlere bakmanız veya 2060
Bahsettiğiniz sistemler minimum 2bin lira daha pahalı çok o fiyatlara çıkmak istemiyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri