- Tepki
- 2
Merhaba arkadaşlar gece PC Hocası instagram storysinde gördüğüm sinerji indirimlerindeki monitörü gördüm. 5899,28 TL değerindeki Samsung 25” Odyssey monitörü 6 taksitle almak istedim. Axess’e özel 3+3 6 taksite aylık 1.013,91 TL toplamda 6.083,44 TL olarak belirlemiştim. Siteden 6 taksiti seçip ödemeye devam ettim ve doğrulamayı yaptım. Telefonuma gelen 9 ay vade bildirimiyle şok oldum. 6 taksiti ödeme kısmında 6+3 olarak göstermiyordu. 6+3 taksitle aylık 688,92 TL toplamda 6200,25 TL gözüküyor ödemeler kısmında. Hemen bankayı aradım taksit seçeneğini biz değiştiremiyoruz alım yaptığınız siteyi arayın dediler. Kafamda birkaç soru işareti var. Acaba taksit sayısını değiştirirken yeni sipariş mi oluşturur yoksa var olan siparişi mi değiştirir? Yeni sipariş oluşturursa yaptığım eski siparişi karttan çeker mi veya parayı kartıma geç geri ödeme gibi sorunlar olur mu ? Sinerjinin müşteri hizmetleri sabah 9 akşam 9 çalışıyorlarmış yarın aramayı düşünüyorum. Sitenin biraz azizliğine uğradım dostlar yardımcı olursanız sevinirim.