Sinerji Taksit Problemi

bora06safak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba arkadaşlar gece PC Hocası instagram storysinde gördüğüm sinerji indirimlerindeki monitörü gördüm. 5899,28 TL değerindeki Samsung 25” Odyssey monitörü 6 taksitle almak istedim. Axess’e özel 3+3 6 taksite aylık 1.013,91 TL toplamda 6.083,44 TL olarak belirlemiştim. Siteden 6 taksiti seçip ödemeye devam ettim ve doğrulamayı yaptım. Telefonuma gelen 9 ay vade bildirimiyle şok oldum. 6 taksiti ödeme kısmında 6+3 olarak göstermiyordu. 6+3 taksitle aylık 688,92 TL toplamda 6200,25 TL gözüküyor ödemeler kısmında. Hemen bankayı aradım taksit seçeneğini biz değiştiremiyoruz alım yaptığınız siteyi arayın dediler. Kafamda birkaç soru işareti var. Acaba taksit sayısını değiştirirken yeni sipariş mi oluşturur yoksa var olan siparişi mi değiştirir? Yeni sipariş oluşturursa yaptığım eski siparişi karttan çeker mi veya parayı kartıma geç geri ödeme gibi sorunlar olur mu ? Sinerjinin müşteri hizmetleri sabah 9 akşam 9 çalışıyorlarmış yarın aramayı düşünüyorum. Sitenin biraz azizliğine uğradım dostlar yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• IMG_3541.png
    IMG_3541.png
    397.9 KB · Görüntüleme: 16

massiveRAIN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
anladığım kadarıyla 3+3 seçiceğine 6+3 seçmişsin . 3 taksit seçseydin üstüne +3 yapıcaktı ama sen 6 seçtiğin için 6+3 oldu. İşlemi iptal etsen bile geri ödeme 7 iş gününü bulur kardeşim. Ben itopyadan sistem topladığımda ödemeyi yaptıktan sonra faturalandırma farkettiki 1200 küsür fazla yatırmışım 6.gün geri geldi para.

KS

bora06safak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
anladığım kadarıyla 3+3 seçiceğine 6+3 seçmişsin . 3 taksit seçseydin üstüne +3 yapıcaktı ama sen 6 seçtiğin için 6+3 oldu. İşlemi iptal etsen bile geri ödeme 7 iş gününü bulur kardeşim. Ben itopyadan sistem topladığımda ödemeyi yaptıktan sonra faturalandırma farkettiki 1200 küsür fazla yatırmışım 6.gün geri geldi para.
bu her ay için mi geçerli olur yoksa sadece ilk ay için mi ?

KS

bora06safak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Sitenin azizliğine uğradım derken bundan bahsediyordum. Ödeme kısmında burada 6 taksit seçtim herhangi bir 3+3 ibaresi yoktu.

Ekli dosyalar

• IMG_3542.png
    IMG_3542.png
    185.7 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_3541.png
    IMG_3541.png
    397.9 KB · Görüntüleme: 12

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Hocam zaten fark ettiyseniz ödeme kısmında + ibaresi hiç yok. +3 taksit olayı hepsinde var. Siz ordan 6 taksit seçince otomatik olarak 6+3'ü seçmiş oldunuz. 3 taksiti seçmeniz lazımdı. Arkadaşın da dediği gibi geç yatar muhtemelen ve ayrıca bazı bankalar taksitle alımlarda, geri iadeyi de taksitle yapıyor. Buna da dikkat etmeni tavsiye ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri