Sinerji ve Gaming gen tr güvenilmez

Gil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Sinerji'den aldığım Asus rog strix z790 Extreme Gaming Wifi(13.200TL) kutusu açık geldi . Gaming gen tr'den aldığım Asus Rog Ryujin 2(9600TL) kutusu açık geldi aynı şekilde. Mağdurum ve şikayet etmeyi düşünüyorum . Herhangi bir şekilde şikayet edebileceğim yer varsa lütfen yazınız.

SoykanBickle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam böyle sorunlar yaşabiliyor ama direkt güvenilmez damgası yapıştırmak anlamsız. İkisinden de alışveriş yapan arkadaşlarım var ikisi de memnun

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
2 firmada piyasada bilinen şirketler. Aldığınız ürünler için onlarda kayıt oluşturun. Yardımcı olmazlarsa thh başvurabilirsiniz. Kutuları açarken kayıt aldınız mı, haklı olduğunuzu kanıtlayacak argğman var mı. Eğer yoksa dijital kayıt yapılmış mk onu kontrol ediniz.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Sanmiyorum evet sizde sorun olmuş olabilir ama gaming gen den sistem alan arkadaşım var 4 günde geldi herseyi yerinde mukkemel şekilde geldi monitör aldı oda ayni şekilde ölü piksel falan da çıkmadı

TatarOğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
214
Gaming genden mesut çevik mc5 sistem i satın aldım 5 günde ulaştı. Sizinki talihsizlik olmuş sanırım.

KS

Gil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
2 firmada piyasada bilinen şirketler. Aldığınız ürünler için onlarda kayıt oluşturun. Yardımcı olmazlarsa thh başvurabilirsiniz. Kutuları açarken kayıt aldınız mı, haklı olduğunuzu kanıtlayacak argğman var mı. Eğer yoksa dijital kayıt yapılmış mk onu kontrol ediniz.
Kayıt kesinlikle aldım . Zaten böyle birşey daha önce yaşadığım için tecrübeliyim.

Hocam böyle sorunlar yaşabiliyor ama direkt güvenilmez damgası yapıştırmak anlamsız. İkisinden de alışveriş yapan arkadaşlarım var ikisi de memnun
O fiyatı verdikten sonra güvenilmez deme hakkına sahibim . 13900K'nın iade süresi geçiyor ve işlemciyi test edemiyorum . Bir daha daha o sitelerden alışveriş yapmayı düşünmüyorum . Bir İtopya mağdur etmedi . Gskill Trident Z5 6000mhz ram'in kutusu bantlıydı ve asus rog thor platinum 1000 wat V2 de bantlı geldi . O kadar para verdikten sonra bu hizmeti görmem hiç hoşuma gitmedi . Şikayet olasıklarını deneyeceğim.

apollonlykos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Yani bu ürünlerin fiyatları piyasadaki diğer ürünlerin epey üstünde zaten. Ben de alsam ve açık gelse asla kabul etmem. İade ürünler muhtemelen

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri