Sinerji Ve PC Hocası Neden Böyle Bir Şey Yaptı?

Razimix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar az önce konu açmıştım zaten last of us part 1 oyunuyla alakalı mail attım ve kodu istedim bana 15 nisan da bittiğini söylediler kardeşim pc zaten 17 nisan da satışa sunuldu ve satışa sunulduğunda amd ekran kartlarına last of us part 1 oyunu bedava dedi sinerjinin böyle bir şey yapması neyse de pc hocasıda video da bundan bahsediyor hatta yorumlarda nasıl alınacağından bahsediyor açıklama kısmında da var bu durum cidden canımı sıktı

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,417
Selamlar,

Biz hiç bir şeyi kafamıza göre yapmıyoruz. Firma onay vermeden böyle bir cümle de kurmuyorum. Oyun AMD kartlara kampanya olduğu için ücretsiz veriliyordu. Sinerji'de elimizde kod var, mail atarlarsa kodları göndereceğiz dedi.

Firma ile görüşüp bilgi vereceğim.

KS

Razimix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam zaten size güvenmesem almazdım ama yani 17 sinde çıkan sistemde böyle deyip sorduğumda 15' inde bitti demeleri tamamen aldatmacadır. İlginiz için teşekkürler

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,417
Hocam zaten size güvenmesem almazdım ama yani 17 sinde çıkan sistemde böyle deyip sorduğumda 15' inde bitti demeleri tamamen aldatmacadır. İlginiz için teşekkürler

Firmadan aldığım bilgiye göre isteyen herkese kodu gönderdik dediler. Müşteri hizmetleri size yanlış veya eksik bilgi vermiş olabilir. Özelden bana sipariş numaranızı atın, kodunuzu isteyelim firmadan.

KS

Razimix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam elimde bunu söylediklerine dair hem e mail hem de fotoğraf var yalan söylüyorlar sipariş kodunun yanında o fotoğrafları da göndereyim hatta

KS

Razimix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar firma kodu gönderdi yardımcı olan pc hocasına ve yardımcı olan arkadaşa çok teşekkür ederim ama bu konuda sinerjiden bir şey alan arkadaşların kulağına küpe olsun tekrardan teşekkürler

KS

Razimix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ya hocam bu seferde kullanılmış kod göndermişler ya insanları aptal yerine koyuyorsunuz cidden

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri