Sinerjiden aldığım ürün değişir mi?

kemoric

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Merhaba hocalar. 10 mayıs 2022 tarihinde sinerji altunizade şubesinden Benq Mobiuz EX2510S monitör aldım. ürün ile ilgili hiç bir şikayetim yok. gayet başarılı ve güzel bir ürün. ancak aldığım ürün 165hz ve ben daha önce hep 240hz ile fps oyunları oynadığım için şimdi göz yorulması ister istemez yaşanıyor. ürünü iade edip, 1000 lira daha koyarak MSI Optix MAG251RX veya Dell Alienware 25 monitöründen almak istiyorum. Sizce bu durum mümkün müdür? Tavsiyelere açığım. Yardımlar için şimdiden teşekkürler.

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151
Müşteri hizmetlerine durumu bildirin ama bu şekilde söylerseniz belki iade olmaz

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
ne kadar oldu alalı 14 gün olmadıysa böyle şey demeden iade edin

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Görerek almışsınız , mümkün değil dostum . İnternet üzerinden almış olsanız mümkündü iade.

KS

kemoric

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
ne kadar oldu alalı 14 gün olmadıysa böyle şey demeden iade edin
10 mayıs da aldım ama şubeden kendim aldım. fakat deneme vs yapılmadan teslim ettiler. ürün ile ilgili sıkıntım yok ancak 165hz ile 240hz arasında dağlar kadar fark varmış, onu anladım

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
10 mayıs da aldım ama şubeden kendim aldım. fakat deneme vs yapılmadan teslim ettiler. ürün ile ilgili sıkıntım yok ancak 165hz ile 240hz arasında dağlar kadar fark varmış, onu anladım
tamam bir şey belirtmeden iade etme hakkın var

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
Tüketicinin 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkı mevcuttur. Sözleşmenin kurulmasından malın teslimine kadar olan süre içinde de cayma hakkı kullanılabilir. Ön bilgilendirme yükümlülüğü yerine getirilmezse cayma hakkı süresi 1 yıla çıkmaktadı

Midplus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
illa bir şey diyin derlerse ürün beklentimi karşılamadı diyin sıkıntı çıkarırlarsa diyin bunu alın ben zaten sizden bir şey alacağım diye

Babapro21

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
98
Aynisini babam aldı de kutuyu açmadım de

ben bu sayede rtx 3060 in mining perf. begenmedim kullandım 10 gun sonra bu bahaneyle geri verdim ve kurumsal mağazaydi herseyi araştırdılar bulamadilar tabi iyi temizlemistim.
Sende şansını dene çünkü benimki daha riskliydi.
Ama olmayadabilir.. bilemem.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri