Kardeşim sinyal yok hatasını monitöre ekran kartından görüntü gelmediği zaman alırsın. Montörü ilk başta görüntü geliyor daha sonra mı bu şekilde oluyor yoksa direk sinyal yok mu geliyor. Genelde monitör ve ekran kartı arasında bağlantı sıkıntısı ndan dolayı kontöre ekran kartında görüntü gelmediği zaman yapar. Sistemin kablolari kontrol et ekran kartından Montörü taktığına dikkat et kontrol etyeni pc topladım . sistem kurarken flash bellekten boot ediyorum daha sonra sinyal yok hatasını alıyorum . ne yapacagım?
r5 5500 - msı b550m pro vdh wifi - 8 +8 ram - 700 wat psu - rx5700xt
söyle anlatayım . bıos girebiliyorum . ekran kartında problem olsa bıos acılmaz . boot sekmesinden flash seciyorum yeniden baslıyor pc sinyal yok diyor bazen sistem kurma acılıo sonra sınyal yok diyip yeniden baslıyor hepKardeşim sinyal yok hatasını monitöre ekran kartından görüntü gelmediği zaman alırsın. Montörü ilk başta görüntü geliyor daha sonra mı bu şekilde oluyor yoksa direk sinyal yok mu geliyor. Genelde monitör ve ekran kartı arasında bağlantı sıkıntısı ndan dolayı kontöre ekran kartında görüntü gelmediği zaman yapar. Sistemin kablolari kontrol et ekran kartından Montörü taktığına dikkat et kontrol et
Şöyle söyliyim yine sinyal yok olayı ekran kartından Montörü ,veri gelmemesinden kaynaklanır. İdareten deneyeceğin bir ekran kartı var mı, bios ekranında ne kadar süre kalabiliyorsun, çünkü senin boot yapmanla ona sinyalin gelmemesi İlgili değil, hard disk görmez biosta kalır vs.RAM hatasında ekran gelmez işlemci hatasında gelmez. Şöyle yap ramlari teker teker dene , önce birini tak dene sonra onu çıkar diğeri tak. Çünkü başkada olmaz mutlu alakası yok sinyal gelmemenin .çünkü boot ettiğinde iOS ekranı açılır harddisk okuma ekranında kalır boot hatası verir. Ki zaten orda da yazar. Ama sinyal gelmemesi RAM ,işlemci hatasından ekran kartı hatasından gelirsöyle anlatayım . bıos girebiliyorum . ekran kartında problem olsa bıos acılmaz . boot sekmesinden flash seciyorum yeniden baslıyor pc sinyal yok diyor bazen sistem kurma acılıo sonra sınyal yok diyip yeniden baslıyor hep
ramları tek tek taktım slotlara aynı bios pili cıkarıp tak aynı
Önce dediğim gibi ramlari dene tek tek, sonra mümkünse ekran kartının denemesini yap olmuyorsa kablolarını kontrol et, işlemcinin Soğutması nasıl bilmiyorum ama Soğutmasından olabilir yani belli bir süre çalışıyor ısı hatasından dolayı sinyal gidiyor olabilir. İşlemcisi hatasında genelde donar ekran.Şöyle söyliyim yine sinyal yok olayı ekran kartından Montörü ,veri gelmemesinden kaynaklanır. İdareten deneyeceğin bir ekran kartı var mı, bios ekranında ne kadar süre kalabiliyorsun, çünkü senin boot yapmanla ona sinyalin gelmemesi İlgili değil, hard disk görmez biosta kalır vs.RAM hatasında ekran gelmez işlemci hatasında gelmez. Şöyle yap ramlari teker teker dene , önce birini tak dene sonra onu çıkar diğeri tak. Çünkü başkada olmaz mutlu alakası yok sinyal gelmemenin .çünkü boot ettiğinde iOS ekranı açılır harddisk okuma ekranında kalır boot hatası verir. Ki zaten orda da yazar. Ama sinyal gelmemesi RAM ,işlemci hatasından ekran kartı hatasından gelir
bıos ekranında hic gitmiyor kalıyor uzun sure ama boot edince gidiyor . işlemciyi sıfır aldm . ssd goruyor sistem kioxia 500gb cıkıyor. ekran kartı bulacam test edecemŞöyle söyliyim yine sinyal yok olayı ekran kartından Montörü ,veri gelmemesinden kaynaklanır. İdareten deneyeceğin bir ekran kartı var mı, bios ekranında ne kadar süre kalabiliyorsun, çünkü senin boot yapmanla ona sinyalin gelmemesi İlgili değil, hard disk görmez biosta kalır vs.RAM hatasında ekran gelmez işlemci hatasında gelmez. Şöyle yap ramlari teker teker dene , önce birini tak dene sonra onu çıkar diğeri tak. Çünkü başkada olmaz mutlu alakası yok sinyal gelmemenin .çünkü boot ettiğinde iOS ekranı açılır harddisk okuma ekranında kalır boot hatası verir. Ki zaten orda da yazar. Ama sinyal gelmemesi RAM ,işlemci hatasından ekran kartı hatasından gelir
Önce dediğim gibi ramlari dene tek tek, sonra mümkünse ekran kartının denemesini yap olmuyorsa kablolarını kontrol et, işlemcinin Soğutması nasıl bilmiyorum ama Soğutmasından olabilir yani belli bir süre çalışıyor ısı hatasından dolayı sinyal gidiyor olabilir. İşlemcisi hatasında genelde donar ekran.
Ramlari de tek tek denemeyi unutmabıos ekranında hic gitmiyor kalıyor uzun sure ama boot edince gidiyor . işlemciyi sıfır aldm . ssd goruyor sistem kioxia 500gb cıkıyor. ekran kartı bulacam test edecem
saolasın deneyecem aksam ekran kartı alıyorum test amaclı . yazarım sonucunu . bu arada bende konyalıyımRamlari de tek tek denemeyi unutma
Yok olmuyor yeni ekran karti aldim ayni sorun. Napacam bilmiyorumRamlari de tek tek denemeyi unutma