Yardım Sinyal Yok Hatası

baran6355

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba son günlerde bilgisayarımdan oyun oynarken bir anda ekran kartı fanları çok hızlı çalışmaya başlıyor ve monitörümde sinyal gidiyor. Kasayı kapatıp açmam gerekiyor . Bunu neden yapar? 1 ay önce letgodan aldım sistemi ilk haftalarda sıkıntı yoktu ama şuanda fps lerimde düşüşler ve bu dediğim sinyal sorununu yaşama başladım. Sistem bilgilerini paylaştım. Yardımlarınızı bekliyorum.

+

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    31.5 KB · Görüntüleme: 10
  • 2.png
    2.png
    27.5 KB · Görüntüleme: 10
  • 2667d57d79b3101e5180566f37cacce7.jpeg
    2667d57d79b3101e5180566f37cacce7.jpeg
    49.4 KB · Görüntüleme: 9

erdem_guldur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
62
Ekran kartın bi ihtimal Mining çıkması olabilir. Bu tarz kartlarda bios değiştirilmiş olur. O yüzden ısınınca yapmaya başalmış olabilir. Kart üzerinde ufak bir bios switchi olması gerekli. Onu hareket ettirip denermisin.

Şöyle bişey olması lazım

WhatsApp Image 2023-02-22 at 02.27.31.jpeg

KS

baran6355

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Wattman hatasını yaşıyorsun
ekran kartı çöp mü yani tamiri olur mu yeni mi almalıyım

Ekran kartın bi ihtimal Mining çıkması olabilir. Bu tarz kartlarda bios değiştirilmiş olur. O yüzden ısınınca yapmaya başalmış olabilir. Kart üzerinde ufak bir bios switchi olması gerekli. Onu hareket ettirip denermisin.

Şöyle bişey olması lazım

Ekli dosyayı görüntüle 15607
hocam cidden bilgisayarla hiç alakam yok kurcalarım tamamen bozarım . İşin garip tarafı şu ki 3-4 gün önce komple temizlik termal macun değişimine götürdüm bilgisayarcıya . Adam ekran kartında problem yok dedi.

erdem_guldur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
62
Çöp değil. Büyük ihtimal ısınma sorunları var. Pek WATTMAN gibi durmuyor. Ekran kartı daha önceden sökülmüşmü? macunları yenilenmiş mi ona bakmak lazım. Fanların durumu nasıl ona bakmak lazım. Dediğim gibi içine ROM atıldıysa onu standart ROM ile değiştirmek gerekebilir.

KS

baran6355

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Çöp değil. Büyük ihtimal ısınma sorunları var. Pek WATTMAN gibi durmuyor. Ekran kartı daha önceden sökülmüşmü? macunları yenilenmiş mi ona bakmak lazım. Fanların durumu nasıl ona bakmak lazım. Dediğim gibi içine ROM atıldıysa onu standart ROM ile değiştirmek gerekebilir.
birde bişey sormak istiyorum hocam bu ekranı kartını rx 580 veya rx 590 ile yükseltmek istiyorum . Sahibinden 2.el almayı düşünüyorum bu param güvende uygulaması ile . Gelen ekran kartının mining yapılıp yapılmadığını veya bi sorunu olup olmadığını 2 günde anlayabilir miyim 2 gün onaylama süresi varmış galiba

erdem_guldur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
62
birde bişey sormak istiyorum hocam bu ekranı kartını rx 580 veya rx 590 ile yükseltmek istiyorum . Sahibinden 2.el almayı düşünüyorum bu param güvende uygulaması ile . Gelen ekran kartının mining yapılıp yapılmadığını veya bi sorunu olup olmadığını 2 günde anlayabilir miyim 2 gün onaylama süresi varmış galiba
Çok olası değil. Genelde o ekran kartlarının macunlarını yenileyip gönderiyorlar. Bir kaç hafta güzel çalışıyor ama sonra sıkıntı çıkartabiliyor.

KS

baran6355

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Çok olası değil. Genelde o ekran kartlarının macunlarını yenileyip gönderiyorlar. Bir kaç hafta güzel çalışıyor ama sonra sıkıntı çıkartabiliyor.
hocam birde son birşey sorcam
Bu ekran kartı sıfır mı oluyor alınır mı yurtdışından gönderiyorlarmış

erdem_guldur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
62
Pek bilgim yok ama üretici tanınmış bir üretici değil. Çin'den yenilenmiş kart olabilir. Satıcı puanı da kötü. Alınmaz gibi görünüyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri