hocam sistem çok pahalı bu fiyata 3070ti varEkli dosyayı görüntüle 17744
bunun daha uygununu bulma şansım varmıdır?
ben çok fazla anlamıyorum da o yüzden yani benim 17000 18000 e kadar alabileceğim güzel birşey önerme şansınız var mıhocam sistem çok pahalı bu fiyata 3070ti var
nasıl açıklıyım bilemedim kusura bakmayın yani şuan oynanan tüm güncel oyunları rahat bir şekilde oynayıp fps düşmeden aynı zamanda twitch gibi platformlarda yayın açabilmek için bir gamer pc arıyorum bütçe 18 e kadar çıkabilirim![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıitopya.com
Konu başlığını daha düzenli tutarsanız ve açıklamayla uyumlu yazarsanız daha faydalı olur. Örneğin, 20.000₺ bütçede yazılım odaklı hazır sistem önerisi Gibi. Kullanım amacını bütçeyi yazdınız. Açıklamaya genelde x x x oyunlarını oynuyorum, y y y programlarını kullanacağım tercihen nvidia ekran kartı olsun. Derseniz bizimde işimiz kolay olur. Sizin attığınız sistem pahalı alınmaz.
bakayım bi teşekkür ederim başka önerisi olan var ise de sevinirim acelem yok belki kampanyaya falan denk geliriz![]()
CYBER-DUAL6700XT / INTEL i5-12400F / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
CYBER-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı INTEL i5-12400F ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Kasa değişikliği ile alınabilir. Orta seviye yayın yaptırır. Parçalar tamamen asus. Asusun geri ödeme kampanyası var. Bazı parçalar bu ödemeye dahil olabilir. Kontrol etmenizde fayda var.
3070 ti sistem nerde var bu fiyata ?hocam sistem çok pahalı bu fiyata 3070ti var
Pta 3070 veriyor bu paralara isterseniz bakabilirsiniz
Stokları tükenmiş 1 hafta sonra açılacakmış https://www.pctoplayanadam.com/marketlink atabilir misiniz
dün stokta idi şuan gözükmüyor 21500 idi fiyatı3070 ti sistem nerde var bu fiyata ?
İşte bol stok ve alabilmek önemli bende imzamdaki sistemi zamanında 14500 aldım ama şuan imkansız 20 bile bulamazsınizdün stokta idi şuan gözükmüyor 21500 idi fiyatı
20k ya bulunurda 17 aşağısı bulunmaz kasa olarakİşte bol stok ve alabilmek önemli bende imzamdaki sistemi zamanında 14500 aldım ama şuan imkansız 20 bile bulamazsıniz
20k ya bulunurda 17 aşağısı bulunmaz kasa olarak
20 ye ne bulunur hocam
bu sistem yok şuanda gelirmi kiİşte bol stok ve alabilmek önemli bende imzamdaki sistemi zamanında 14500 aldım ama şuan imkansız 20 bile bulamazsıniz
Gelmez su sıralar dolar yükselişte sanmambu sistem yok şuanda gelirmi ki
Hocam alamazsın bu sistemi sistemi şuan 17k ya aynısını topla istersen 22 bin civarı yapiyo ama aynı bilesenlerle işlemci ile ekran kartı 15k zatenHocam arkadaş sistemini 20k ya bile alınamayacağını söyledi bende abartmamasini 17 k ya toplanabileceğini söyledim