Öneri Sistem Arıyorum

floyd35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
WhatsApp Image 2023-03-01 at 23.55.23.jpeg

bunun daha uygununu bulma şansım varmıdır?

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420

Konu başlığını daha düzenli tutarsanız ve açıklamayla uyumlu yazarsanız daha faydalı olur. Örneğin, 20.000₺ bütçede yazılım odaklı hazır sistem önerisi Gibi. Kullanım amacını bütçeyi yazdınız. Açıklamaya genelde x x x oyunlarını oynuyorum, y y y programlarını kullanacağım tercihen nvidia ekran kartı olsun. Derseniz bizimde işimiz kolay olur. Sizin attığınız sistem pahalı alınmaz.

KS

floyd35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Konu başlığını daha düzenli tutarsanız ve açıklamayla uyumlu yazarsanız daha faydalı olur. Örneğin, 20.000₺ bütçede yazılım odaklı hazır sistem önerisi Gibi. Kullanım amacını bütçeyi yazdınız. Açıklamaya genelde x x x oyunlarını oynuyorum, y y y programlarını kullanacağım tercihen nvidia ekran kartı olsun. Derseniz bizimde işimiz kolay olur. Sizin attığınız sistem pahalı alınmaz.
nasıl açıklıyım bilemedim kusura bakmayın yani şuan oynanan tüm güncel oyunları rahat bir şekilde oynayıp fps düşmeden aynı zamanda twitch gibi platformlarda yayın açabilmek için bir gamer pc arıyorum bütçe 18 e kadar çıkabilirim

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
KS

floyd35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Kasa değişikliği ile alınabilir. Orta seviye yayın yaptırır. Parçalar tamamen asus. Asusun geri ödeme kampanyası var. Bazı parçalar bu ödemeye dahil olabilir. Kontrol etmenizde fayda var.
bakayım bi teşekkür ederim başka önerisi olan var ise de sevinirim acelem yok belki kampanyaya falan denk geliriz :D yeni evli olduğum için bu bütçe üzerine pek çıkamıyorum epey borç var

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,971
Pta 3070 veriyor bu paralara isterseniz bakabilirsiniz

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,971
Hocam arkadaş sistemini 20k ya bile alınamayacağını söyledi bende abartmamasini 17 k ya toplanabileceğini söyledim

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri