Merhaba, sistem genelde yük altındayken veya occt test yaparken bir anda donuyor ve 5 saniye gibi bir süre sonra fanlar vs kapanmadan yeniden açılıyor ama mavi ekran gibi şeyler vermiyor sanki reset tuşuna basmışım gibi açılıyor. Şunu da belirtmek istiyorum yük altında değilken de yapıyor.
Tüm parçaları yazacağım ama özellikle şunu belirtmek istiyorum (PSU - İşlemci - Anakart) bu 3 parçayı 2 gün önce sıfır aldım. Ayrıca aynı anakarttan elimde eskisi de var onunla da denedim sonuç aynı. OCCT psu testi yapıyorum 20 dakika falan kapanmıyor ama bazen de 30 saniye içinde kapanıyor veya hiç testte değilken kapanıyor. Kafasına göre canı nasıl isterse kapanıyor hiç bir şey anlamadım. Expo ile alakalı olabileceğini düşünüp expoyu kapattım pbo'yu kapattım. Disk sağlığı %100 bir sorun göremedim. İşin ilginç tarafı her parçayı ayrı ayrı test ettiğimde hiç birinde bir sorun gözükmüyor gerçekten yoruldum.
Birisi bana yardımcı olabilirse gerçekten çok sevinirm.
Sistem;
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
Anakart: Msi Pro A620M-E
Ram: Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30
Ekran Kartı: Gainward Ghost RTX 5060 Tİ 16GB
SSD: Patriot P410 1TB
Güç Kaynağı: NZXT C750 Bronze PA-7B3BB-EU Gen5.1 750W Power Supply
Soğutucu: SEGOTEP BeCool 120S
Tüm parçaları yazacağım ama özellikle şunu belirtmek istiyorum (PSU - İşlemci - Anakart) bu 3 parçayı 2 gün önce sıfır aldım. Ayrıca aynı anakarttan elimde eskisi de var onunla da denedim sonuç aynı. OCCT psu testi yapıyorum 20 dakika falan kapanmıyor ama bazen de 30 saniye içinde kapanıyor veya hiç testte değilken kapanıyor. Kafasına göre canı nasıl isterse kapanıyor hiç bir şey anlamadım. Expo ile alakalı olabileceğini düşünüp expoyu kapattım pbo'yu kapattım. Disk sağlığı %100 bir sorun göremedim. İşin ilginç tarafı her parçayı ayrı ayrı test ettiğimde hiç birinde bir sorun gözükmüyor gerçekten yoruldum.
Birisi bana yardımcı olabilirse gerçekten çok sevinirm.
Sistem;
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
Anakart: Msi Pro A620M-E
Ram: Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30
Ekran Kartı: Gainward Ghost RTX 5060 Tİ 16GB
SSD: Patriot P410 1TB
Güç Kaynağı: NZXT C750 Bronze PA-7B3BB-EU Gen5.1 750W Power Supply
Soğutucu: SEGOTEP BeCool 120S