- Tepki
- 0
amd ryzen 5700x, and ryzen 7700xt, 16gb ram 1tb ssd 1tb hard disk sistemimde ne yaparsam yapayım max 230 fps alıyorum muadil sistemlerde 400-500 arası
işlemci 39 derece birde dediğin programın linki mevcut mu ?İşlemci sıcaklığına dikkat edin Bi de cinebench R23 testi yapıp,puanı buraya atın.
Download MAXON Cinebench R23
Download Cinebench Release 23. Cinebench is now based on the latest Release 23 code using updated compilers, and has a minimum runtime activated by default (previously hidden in preferences). Cinebench is a real-world cross-platform test suite that evaluates your computer's hardware capabilities.www.guru3d.com
driverlar guncel 8+8 2 ram kullanıyorumPuanlarınız normal.Yani işlemci performansı yönünden ,bi kısıtlama vs. yok.
Driverlerin,z güncelmi. Tek rammi kullanıyorsunuz.
bios kaynaklı bır kısıtlama olma şansı olabılır mı asus ta vcore downgrade diye birşey gördüm kısıtlıyormuş sanırımdriverlar guncel 8+8 2 ram kullanıyorum
teşekkürlerBiosda kısıtlama olmaz .Sadece pbo kaplıdır. Onu da açarsanız işlemcinin performansı biraz daha artar ama sıcaklığıda arttırır.
Zaten puanlar şu an için iyi.
Biosu bi gücel değilse ,güncelleyin bu arada. Bi de son çare temiz bi formatda düşünülebilir.