Sistem Fiyatı Iyi Mi Sizce??

zgrtung

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Screenshot_20230502-084314.jpg

Agalar günaydın. Bu sistem monitör dahil (Asus 24" 165 Hz) steelseries ekipmanla beraber 21k uygun mu sizce kutu fatura ve 1.5 yıl garantileri bulunmakta alınır mı.

Screenshot_20230502-084314.jpg

Agalar günaydın. Bu sistem monitör dahil (Asus 24" 165 Hz) steelseries ekipmanla beraber 21k uygun mu sizce kutu fatura ve 1.5 yıl garantileri bulunmakta alınır mı.
Screenshot_20230502-084323.jpg

KS

zgrtung

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Apex 3 tkl alabileceğiniz en kötü klavyelerden ona göre. Tüm sistemi atar mısınız
Kendi klavyem var o klavyeyi satarım en kötü ekipman sorun değil sistem mühim benim için

Apex 3 tkl alabileceğiniz en kötü klavyelerden ona göre. Tüm sistemi atar mısınız
Satıcı sistem özelliklerini yazmamış sadece böyle fotoğraf atmış 6 aylık sistem 18 ay garantisi var hala hepsiburada dan alınmış. Anakart ve SSD upgrade edilmiş

KS

zgrtung

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
KS

zgrtung

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
alma bence fiyatı ok ederi daha yüksek tutuyor fakat 21kya sen alırsın sıfır monitör+ sistem
21kya buna benzer sistem biraz zor gibi geldi bana açıkçası. Monitör dahil bi de. Bi de nereye sorsam 10 iş günü sonra teslim diyor.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
21kya buna benzer sistem biraz zor gibi geldi bana açıkçası. Monitör dahil bi de. Bi de nereye sorsam 10 iş günü sonra teslim diyor.
tam bütçeni söylersen atarım üstelik ben sana 21k'ya sıfır aldırıcam çok çok daha mantıklı boşver eğer senin ekipmanlar var ise

KS

zgrtung

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
alma bence fiyatı ok ederi daha yüksek tutuyor fakat 21kya sen alırsın sıfır monitör+ sistem
Ürünlerin tek tek fiyatına baktım. Herşey dahil 35k ya yakın bi fiyattı hepsinin akakçeden vs en ucuzuna baktım.

tam bütçeni söylersen atarım üstelik ben sana 21k'ya sıfır aldırıcam çok çok daha mantıklı boşver eğer senin ekipmanlar var ise
Bende sadece klavye var ama idarelik mause ve kulaklık alırım param olana kadar onlarda acelem yok

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761

Ürünlerin tek tek fiyatına baktım. Herşey dahil 35k ya yakın bi fiyattı hepsinin akakçeden vs en ucuzuna baktım.

Bende sadece klavye var ama idarelik mause ve kulaklık alırım param olana kadar onlarda acelem yok
35k olmasının imkanı yok monitör tam modeline göre değişiklik gösterir ama sanmıyorum monitör model önemli

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Ekipmanlar zaten kötü, ekipmanları çıkarınca biraz ekleyip sıfırı alınabiliyor.

KS

zgrtung

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Eyvallah

35k olmasının imkanı yok monitör tam modeline göre değişiklik gösterir ama sanmıyorum monitör model önemli
Senin attığın güzel duruyor aslında şimdi gaming gen mağazasına gidiyorum Ümraniye ye de almak isteyince 10 iş günü diyorlar ya şöyle parçaları kendim alsam orda bana verseler kendim taksam ya da aynı gün kursalar gidip alsam hemen alıcam da

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Eyvallah

Senin attığın güzel duruyor aslında şimdi gaming gen mağazasına gidiyorum Ümraniye ye de almak isteyince 10 iş günü diyorlar ya şöyle parçaları kendim alsam orda bana verseler kendim taksam ya da aynı gün kursalar gidip alsam hemen alıcam da
mağazayı arayıp hazırlatma durumu vardı yanlış bilmiyorsam konusu açılmıştı burda yine de destekle konuş
Telefon : 0850 840 55 99
Mail : [email protected]

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Eyvallah

Öyle birşey yapmazlar kendileri parca test ediyor kurulumda eğer sizde sorun çıkarsa kabul etmezler

Ekli dosyayı görüntüle 20431

Ekli dosyayı görüntüle 20432
Kanka dün gece sabaha kadar sana pc önerdik daha bu konu hakkında yazmayı düşünmüyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri