Sistem Fotoğrafları

mertsaygı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
hayırlı olsun.
Bildiğiniz üzere uzun süreden beri sistem arayışındaydım bütçeyi fazla aşarak gaming gendeki BLADE 5600 sistemini satın aldım. Fotoğrafları sizlerlede paylaşmak istedim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Çekirdekleri optimize ediyor ve ısı değerlerini düzenliyor.
3070 seviyesinde yeni bir 3060 Tİ Plus kart çıktı bi bak istersen performans olarak 3070 e denk fiyat olarak daha uygun 18-19k civarına 5600 ile toplanabilir , 19-20k civarına da i512400f ile toplanabilir. İsteren toplarız.

Ekli dosyayı görüntüle 12229
Asus ekran kartı dışı tercih etmiyorum yinede teşekkür ederim hocam

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,482
Asus ekran kartı dışı tercih etmiyorum yinede teşekkür ederim hocam
Hocam bence tercih etmeniz sizin faydanıza Galax yurt dışında bilindik bir marka yani marka Asus diye böyle bir kart bence kaçmamalı Asus kartlarda da bir çok problem yaşayan kişi var.

B3r4tx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Bildiğiniz üzere uzun süreden beri sistem arayışındaydım bütçeyi fazla aşarak gaming gendeki BLADE 5600 sistemini satın aldım. Fotoğrafları sizlerlede paylaşmak istedim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
dostum sistemin hayırlı uğurlu olsun. Güle Güle kullan. Hoparlörlerin markası ne ve memnun musun acaba ? Benimde almam lazımda fikir almak için soruyorum.

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
dostum sistemin hayırlı uğurlu olsun. Güle Güle kullan. Hoparlörlerin markası ne ve memnun musun acaba ? Benimde almam lazımda fikir almak için soruyorum.
Rampage rms x7 hocam. Valla yüksek seste sesi komple kıstığınızda cızırtı oluyor.

Hayırlı olsun hocam,klavyenin tam modelini okuyamadım link paylaşma imkanın varmı?
Buyrun hocam.

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Ben gayet memnunum hocam instagramdan takip edin gokhanmavisss video atarım.
Sizin sistemin tam özellikleri nedir hocam yazabilir misiniz rica etsem birde valorant lol gibi oyunlarda fps ne durumda

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,050
Hayırlı olsun hocam,klavyenin tam modelini okuyamadım link paylaşma imkanın varmı?
Corsair K55 RGB PRO XT

hocam birşey merak ettim total kaç k cebinizden çıktı parçalar pahalı gibi sanki 25k sı var

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
indirimden falan mı yakaladınız çevre birimlerini yoksa hepsi normal fiyatta mı aldınız klavye bana bi tık pahalı geldide
Eklemeyi unutmuşum masayıda yaptırmıştım onunla beraber 25k hocam 😂
17 k kasa
5.5k monitör
Klavye 800₺
Mouse 600₺
Masa 1400₺

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,050

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar