Sistem Geldiğinde Ne Yapmalıyım?

passhugen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Selamlar arkadaşlar

Ben 12 ağustos günü PC Hocası hector sistemi sipariş verdim ve bugün kargolandı.İlk olarak sorum şu kargo benim evime gelmiyeceği için kapıda müdahele yapamayacağım ancak yapabilecek olursam eğer kargoyu açabiliyor muyum yoksa dışında hasar varsa mı geri göndermem gerekiyor (bazı kişiler farklı söyledigi icin kafam karıştı).İkinci olarak sistem geldi windows kurdum elimde olan ekipmanlar kasa monitor kulaklık klavye ve mouse akım korumalı prize falan ihtiyacım var mı yada herhangi başka bir şeye? 3.ve son olarak driverleri nereden indireceğim,nelerin driveri var ve sistem geldiği andan itibaren tüm yapmam gerekenleri sıra halinde sıralarsanız çok mutlu olurum.

Şimdiden yanıt verecek arkadaşlara teşşekür ediyorum.(Biraz uzun oldu kusura bakmayın)

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Kardeşim Ben Kargo Operatöründe Çalışıyorum Sana Şöyle Söyleyim Elektronik Ürünleri Veya Kırılacak Bir Ürünü Açma Yetkin Var Çünkü Para Veriyorsun Sen Buna Sonuç Da Kargo Gelince Eğer Baka Bilirsen Sen Bak Veya Ailenden Biri Baka Bilir İçini Açıp Konturol Edin " Kırık Veya Bir Yeri " Çatlaksa Geri İade Yapıp Aldığın Yere Arıyarak Durumu Anlata Bilirsin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri