Soru Sistem Kapanması

ByDrago

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
40
arkadaşlar merhaba sıcak şehirde yaşıyorum. oda sıcaklığı yaklaşık 30derece gibi neredeyse 25-30 arası. sistemde amd 5600x işlemcim var ve kule tipi soğutucu kullanıyorum pubgde felan 70-71 derece arası değişiyor. NFS UNBOUND oynarken derece 75lere çıkıyor yaklaşık 2 haftadır oynuyorum. az önce gene nfs unbound oynarken yarışın ortasında sistem yeniden başladı hemen yazayım dedim acaba sıcaklıktan dolayımı restlemiş olabilir sistem kendini ? (not: unbound ayarları özel ayarda bazen rami 15gb felan yiyebiliyor) 16gb ram kapasitem var.

ali1299

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
arkadaşlar merhaba sıcak şehirde yaşıyorum. oda sıcaklığı yaklaşık 30derece gibi neredeyse 25-30 arası. sistemde amd 5600x işlemcim var ve kule tipi soğutucu kullanıyorum pubgde felan 70-71 derece arası değişiyor. NFS UNBOUND oynarken derece 75lere çıkıyor yaklaşık 2 haftadır oynuyorum. az önce gene nfs unbound oynarken yarışın ortasında sistem yeniden başladı hemen yazayım dedim acaba sıcaklıktan dolayımı restlemiş olabilir sistem kendini ? (not: unbound ayarları özel ayarda bazen rami 15gb felan yiyebiliyor) 16gb ram kapasitem var.
evet bi anda sıcaklık fırladığında kendini kapatabilir ama 70 71 derece normal sıcak şehirdesin birde gayet normal başka sebeplerde olabilir aldığın yere yada garantisi bittiyse bir yere bakıma götürmen gerekebilir

umutbedir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
bios ya da ekran kartı ayarlarından sıcaklık değerlerin maksimum kaça ayarlı bir bak genelde başlangıçta 75 80 olabiliyor. Onu 85 e falan çıkartırsın. Onun dışında özel ayarları değiştir ve orta ya da düşükte oyna, çünkü arkaplanda farklı uygulamalar da ram yiyor, haliyle sistem zorlanıyor olabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri