Sistem Karşılaştırma

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
375
bence ıkısıde mantıklı değil gibi

ilk sistemde 1340f ye z serisi anakart koymuslar. ikincisinde ekran kartı tuf ama b serisi

KS

KeremBera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
işlemci ve ekran kartı sabit kalırsa daha uyguna toplanabilecerklerini dusunuyorum. birde kasa cok kotu benım ıcın. üst kısma sıvı sogtuma takıl mıyor o yuzden ilerisi için mantıklı değil
peki ekran kartını üç fanlımı yoksa iki fanlımı önerirsiniz

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
375
bence fark etmez suan benım dusuncem asus gıbı markaların kartları cok pahalı 2 fanlısıda 3 fanlısıda . palit 4070 alırım ben suan

Arc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
naptınız hocam ben de birkaç gündür bu iki sisteme bakıp duruyorum karar veremedim henüz

KS

KeremBera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Bence Vatan üzerinde satılan sistem alınabilir.
yani bende vatandan alma taraftarıyım ama diğer tarafta z anakart ve ddr5 ram olunca kararsız kaldım ama diğer taraftan alınca bide sıvı soğutma gibi bir problem var

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
yani bende vatandan alma taraftarıyım ama diğer tarafta z anakart ve ddr5 ram olunca kararsız kaldım ama diğer taraftan alınca bide sıvı soğutma gibi bir problem var
F Serisi işlemciye Z serisi anakart hiçbir işe yaramaz , DDR5 zaten fiyat farkı kadar performans vermiyor. Bu yüzden ucuz olanı almak mantıklı.

KS

KeremBera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
F Serisi işlemciye Z serisi anakart hiçbir işe yaramaz , DDR5 zaten fiyat farkı kadar performans vermiyor. Bu yüzden ucuz olanı almak mantıklı.
vatatnda 13400f değil 13400 var ama banada vatan mantıklı geldi

KS

KeremBera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Vatan'da 12400F var.
parddon itopyada birde vvatandakini alıcak isem bugün falanmı almalıyım beklemelimiyim birde itopyadaki kasa önerilmiyor çok sıkışık olıyo içi

bir sorum daha var hocam vatanda 4070'in iki fanlısı 27 kusur bin tl sizce biraz daha verip üç fanlımı almak yoksa iki fan yeterlimi 4070 için birde 27k olanın anakart tuf değil prime

Son düzenleme:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
parddon itopyada birde vvatandakini alıcak isem bugün falanmı almalıyım beklemelimiyim birde itopyadaki kasa önerilmiyor çok sıkışık olıyo içi

bir sorum daha var hocam vatanda 4070'in iki fanlısı 27 kusur bin tl sizce biraz daha verip üç fanlımı almak yoksa iki fan yeterlimi 4070 için birde 27k olanın anakart tuf değil prime
Eğer kasa aynıysa mesh kasa ile 2 fan da yeterlidir.

KS

KeremBera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Anakart farkı olduğunu söylememiştiniz. Tabii ki TUF B660M-E daha iyi bir anakart ama onun için neredeyse 3K fiyat farkı vermeye değmez.
siz olsanız şu durumda hangisini alırsınız ssd yi 1tb yaparak
birde daha beklememin faydası varmı yoksa direk almalımıyım vakit kaybetmeden

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri