19,5Sistemin toplam fiyatı nedir ? Kasa ve PSU'dan bayağı kısılmış gibi.
Kotu toplamışsın hazır sistem önerebilirim istersen
fiyatı 3060 icin kötü. ve en Bütceyi Kısıtlanmayacak tek yer olan Psu kısıtlamısın oda kötüSistem nasıl,pek anlamıyorum anladığım kadarıyla böyle oldu kasa ve psudan biraz kısılmış gibi oldu ama bi yerlerden kırmam gerekiyodu tam performans çalışır mı bu bilgisayar ?
psu tam performans çalışmasında etkili mi bir sıkıntı çıkarır mı kardeşime alıyorum valorant oynuyor genellikleSistemin toplam fiyatı nedir ? Kasa ve PSU'dan bayağı kısılmış gibi.
psu tam performans çalışmasında etkili mi bir sıkıntı çıkarır mı kardeşime alıyorum valorant oynuyor genelliklefiyatı 3060 icin kötü. ve en Bütceyi Kısıtlanmayacak tek yer olan Psu kısıtlamısın oda kötü
Evet psu kötü değişmesi lazım valorant oynuyorsa iyi bir işlemci alın yanınada rx 6600 takılsınpsu tam performans çalışmasında etkili mi bir sıkıntı çıkarır mı kardeşime alıyorum valorant oynuyor genellikle
5700x iyi bir işlemci değil mi?Evet psu kötü değişmesi lazım valorant oynuyorsa iyi bir işlemci alın yanınada rx 6600 takılsın
Sorun olmaz ama daha iyi bir güç kaynağına sahip 3060 sistem bulunabilir. 19.5K Sadece sistem fiyatıysa monitör ayrıysa bir sistem önereyim.psu tam performans çalışmasında etkili mi bir sıkıntı çıkarır mı kardeşime alıyorum valorant oynuyor genellikle
ne oynuyorsa sorun değil psu sonradan bozulursa sistem direk gider parayıda cöpe atmıs olursunuzpsu tam performans çalışmasında etkili mi bir sıkıntı çıkarır mı kardeşime alıyorum valorant oynuyor genellikle
Rx 6600 ekran kartı5700x iyi bir işlemci değil mi?
çoktan aldım burda tek eksik psu ve kasa değil miSorun olmaz ama daha iyi bir güç kaynağına sahip 3060 sistem bulunabilir. 19.5K Sadece sistem fiyatıysa monitör ayrıysa bir sistem önereyim.
Yaşadığınız yerde elektrik kesintileri falan yoksa o da sıkıntı olmayabilir aslında. Sadece düşük ürünler , daha iyisi olsa güzel olurdu ama yine de hayırlı olsun.çoktan aldım burda tek eksik psu ve kasa değil mi
sağolun asus kasa begenmistim aslında ama böyle daha uyguna geliyordu bakalım ileride asus kasa psu degisikligi yaptırıcaz belli olduYaşadığınız yerde elektrik kesintileri falan yoksa o da sıkıntı olmayabilir aslında. Sadece düşük ürünler , daha iyisi olsa güzel olurdu ama yine de hayırlı olsun.
bütcenizi belirtirseniz daha iyi bir sistem önerebiliriz. bu sistemi almanızı önermem ve o islemciye sogutma gereklisağolun asus kasa begenmistim aslında ama böyle daha uyguna geliyordu bakalım ileride asus kasa psu degisikligi yaptırıcaz belli oldu
sıvı sogutma var 2x120 orda amabütcenizi belirtirseniz daha iyi bir sistem önerebiliriz. bu sistemi almanızı önermem ve o islemciye sogutma gerekli