- Tepki
- 0
böyle bir bilgisayar sistemi kurdum ama bu bileşenler birbirine uyar mı ve hangi alakart uyar buna vatan da
hocam sistem çok pahalı illa vatandan mı alacaksınız maks bütçeniz nedir sadece sistem için ?Ekli dosyayı görüntüle 20464Ekli dosyayı görüntüle 20465
böyle bir bilgisayar sistemi kurdum ama bu bileşenler birbirine uyar mı ve hangi alakart uyar buna vatan da
Aşırı aşırı pahalı gaming genden max bütçen ne ise söyle önereyimEkli dosyayı görüntüle 20464Ekli dosyayı görüntüle 20465
Vatan pc parçalarına özel sepette %15 indirimi bekle illa yaparlar bu ay sürekli yapıyorlar.Mecburen vatan ya da teknosadan almam gerekiyor önerdiğiniz anakart var mı ya da değiştir dediğiniz birsey bütçe 22k
hocam 22kya 3070li sistemler alıyorsunuz gamınggen sitesinden ıstanbuldaysanız magazasınada gıdebılrısınızMecburen vatan ya da teknosadan almam gerekiyor önerdiğiniz anakart var mı ya da değiştir dediğiniz birsey bütçe 22k