sistem oyunları kasıyor yardım!!

Oktay38581

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ÖNCELİKLE SELAMUN ALEYKÜM.

BENİM BİLGİSAYARIM LAPTOP BİLGİSAYAR OYUNLARI KASIYOR SİSTEM ÖZELLİKLERİMİ AŞŞAĞIDA BELİRTECEĞİM

NOT: BİLGİSAYARIN BATARYASI BOZUK O YÜZDEN ŞARJ ALETİ TAKILI AÇIYORM ÇIKTIĞI ANDA PC KAPANIYOR BUNDAN OLABİLİRMİ?

SİSTEM ÖZELLİKLERİ:

İŞLEMCİ: İNTEL(R) CORE(TM) İ5 CPU 460M  2.53 GHZ

RAM: 3 GB ( GHZ NASIL BALIKILIYO BİLMİYORUM) :)

EKRAN KARTI: AMD MOBİLİTY RADEON  HD 5000 SERİES    YAKLAŞIK TOPLAM BELLEK : 2259 MB ( NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM:)

SİSTEM BU THE LONG DARK I FALAN BAYA KASIYOR DRİVERLER FALAN HERŞEY GÜNCEL SİSTEM YÜKSELTMESİ GEREKİRMİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM :)

TEŞEKKÜRLER...

HarryHuR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistemin biraz eski, ayrıca laptop olduğu için yükseltme konusunda yapabileceğin pek fazla şey yok. RAM arttırabilirsin, ancak oyunlardaki FPS'E en büyük etkiyi ekran kartı yapar. Ancak örnek verdiğin oyunda sisteminin kasmamalı çünkü sistem gereksinimleri oldukça düşük. Bilgisayarın ısınıyor olabilir mi? Tüm driverların güncel mi? Windows'un hangi versiyonunu kullanıyorsun? Bilgisayarında sistem kaynağını tüketen herhangi bir virüs olabilir mi?

KS

Oktay38581

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
HarryHuR' Alıntı:
Sistemin biraz eski, ayrıca laptop olduğu için yükseltme konusunda yapabileceğin pek fazla şey yok. RAM arttırabilirsin, ancak oyunlardaki FPS'E en büyük etkiyi ekran kartı yapar.  Ancak örnek verdiğin oyunda sisteminin kasmamalı çünkü sistem gereksinimleri oldukça düşük. Bilgisayarın ısınıyor olabilir mi? Tüm driverların güncel mi? Windows'un hangi versiyonunu kullanıyorsun? Bilgisayarında sistem kaynağını tüketen herhangi bir virüs olabilir mi?

kardeşim öncelikle cevap verdiğin için saol  bilgisayarımda ısınma yok  windows 7 kullanıyorm  ve  cc celaner kullanıyorm yani herhangi bir virüs yok bilgisayarımda bilgisayarın tüm driverleride güncel bu pc de işlemci ve ekran kartı yükseltemezmiyiz  sadece ram mi yükselte biliriz 

teşekkürler...

HarryHuR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oktay38581' Alıntı:
HarryHuR' Alıntı:
Sistemin biraz eski, ayrıca laptop olduğu için yükseltme konusunda yapabileceğin pek fazla şey yok. RAM arttırabilirsin, ancak oyunlardaki FPS'E en büyük etkiyi ekran kartı yapar.  Ancak örnek verdiğin oyunda sisteminin kasmamalı çünkü sistem gereksinimleri oldukça düşük. Bilgisayarın ısınıyor olabilir mi? Tüm driverların güncel mi? Windows'un hangi versiyonunu kullanıyorsun? Bilgisayarında sistem kaynağını tüketen herhangi bir virüs olabilir mi?

kardeşim öncelikle cevap verdiğin için saol  bilgisayarımda ısınma yok  windows 7 kullanıyorm  ve  cc celaner kullanıyorm yani herhangi bir virüs yok bilgisayarımda bilgisayarın tüm driverleride güncel  bu pc de işlemci ve ekran kartı yükseltemezmiyiz  sadece ram mi yükselte biliriz 

teşekkürler...

Ekran kartı değiştirilebilen modeller oldukça kısıtlı laptoplarda. Sanmıyorum ki seninkinin ekran kartı değiştirilebilir olsun. Yine de tam modelini verirsen cihazın kontrol edeyim.

KS

Oktay38581

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
HarryHuR' Alıntı:
Oktay38581' Alıntı:
 kardeşim öncelikle cevap verdiğin için saol  bilgisayarımda ısınma yok  windows 7 kullanıyorm  ve  cc celaner kullanıyorm yani herhangi bir virüs yok bilgisayarımda bilgisayarın tüm driverleride güncel  bu pc de işlemci ve ekran kartı yükseltemezmiyiz  sadece ram mi yükselte biliriz 

teşekkürler...

Ekran kartı değiştirilebilen modeller oldukça kısıtlı laptoplarda. Sanmıyorum ki seninkinin ekran kartı değiştirilebilir olsun. Yine de tam modelini verirsen cihazın kontrol edeyim.

tam model derken nerden verebilirim onu yani nerde yazıyoz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri