Yardım Sistem Performans Düşmesi

Sh4d0w

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
125
İmzadaki sisteme sahibim ilk aldığım 2-3 hafta cyberpunk da ultrada ve dlss orta ayarlarda 70-50 fps alıyordum şimdi ise 40-60 arası var arada drop yiyorum diğer oyunlarda da oluyor cs go da aynı durum ve sistemim fazla ısınıyor sanırım şu ana kadar max işlemcide 78 derece gördüm ekran kartında ise 67 sizce ne yapmalıyım ?

mehmetAmaPcAlcak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
İmzadaki sisteme sahibim ilk aldığım 2-3 hafta cyberpunk da ultrada ve dlss orta ayarlarda 70-50 fps alıyordum şimdi ise 40-60 arası var arada drop yiyorum diğer oyunlarda da oluyor cs go da aynı durum ve sistemim fazla ısınıyor sanırım şu ana kadar max işlemcide 78 derece gördüm ekran kartında ise 67 sizce ne yapmalıyım ?
Dereceler stabilize gözüküyor ekran kartında ama İşlemcideki sogutucuyu güçlendirebilirsin

bossanova

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
en son ne zaman windows ve ekran kartı güncellemesi yaptın yakın zamanda yaptıysan eski sürüme alıp bakabilirsin veya bios sürümüne bakabilirsin

KS

Sh4d0w

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
125
en son ne zaman windows ve ekran kartı güncellemesi yaptın yakın zamanda yaptıysan eski sürüme alıp bakabilirsin veya bios sürümüne bakabilirsin
daha yeni yaptım hocam hepsi son sürümde

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
Güncelemeler ile düşmedi normal

KS

Sh4d0w

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
125
kasanın olduğu yerle alakalı olabilir bence şuan masamın altında kasa üstte yer olmadığı için üste alıp birde öyle deneyeceğim daha fazla hava alırsa düzelir belki

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri