Öneri Sistem Savaşları Forum PC Hocası Başlığı Önerisi

Timurlenk34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
Merhabalar Değerli Forum Yönetimi ve Üyeleri

Konu açsak ve forumdan herkes evinde olan sistemi ve odasını bir kaç resimler tek bir konu altından paylaşım yapsa sizce nasıl olur?

Tabi yönetim böyle bir konuya onay verirse.

Saygılar

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Mantıklı hocam güzel bir öneri bence olumlu bakacaklardır

KS

Timurlenk34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
Tabi hocam bence herkes böyle bir konu olmasını ister. Ben açıkçası herkesin katılım yapacağını düşünüyorum. İyi kötü farketmez sonuç olarak. Zaten @OceanLaB oldukça yoğun. Seriyi youtube den devam ettirebilir lakin buradan da katılım olacağını düşünüyorum. Mesaj gönderdim forum yöneticisine. Olumlu olursa konu açması yeterli olacaktır veya biz de açabiliriz moderatör de açabilir.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Tabi hocam bence herkes böyle bir konu olmasını ister. Ben açıkçası herkesin katılım yapacağını düşünüyorum. İyi kötü farketmez sonuç olarak. Zaten @OceanLaB oldukça yoğun. Seriyi youtube den devam ettirebilir lakin buradan da katılım olacağını düşünüyorum. Mesaj gönderdim forum yöneticisine. Olumlu olursa konu açması yeterli olacaktır veya biz de açabiliriz moderatör de açabilir.

bildiğim kadarıyla sadece fotoğraf kalitesine bakılıyor hocam herkes iyi foto çekebilirmi bilmiyorum :d

KS

Timurlenk34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
bildiğim kadarıyla sadece fotoğraf kalitesine bakılıyor hocam herkes iyi foto çekebilirmi bilmiyorum :d
Youtube için olmadığından dolayı 10 resim yüklenebilir hocam. Bende forum sahibiyim mesela. 54,500 üyem var benim. Bizde ne içersin nasıl içersin diye bir konu var forum üyeleri oraya mesela herşeyi paylaşıyor. Ve gayet güzel oluyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri