Öneri Sistem Tavsiye Edebilirmisiniz 14-16 K (Nisan 2023)

ctral

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
öncelikle tavsiye ve önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim
14-16k arası hazır sistem almak istiyorum lakin Gaming.gen.tr sitesinden çok şikayet olduğu için pek güvenemedim sonuçta hepimiz emek vererek para kazanıyoruz ve satış sonrası mağduriyet yaşamakta çok can sıkıcı olur sizin bana önerebileceğiniz bir hazır sistem yada toplama sistem önerileriniz var mı

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,653
öncelikle tavsiye ve önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim
14-16k arası hazır sistem almak istiyorum lakin Gaming.gen.tr sitesinden çok şikayet olduğu için pek güvenemedim sonuçta hepimiz emek vererek para kazanıyoruz ve satış sonrası mağduriyet yaşamakta çok can sıkıcı olur sizin bana önerebileceğiniz bir hazır sistem yada toplama sistem önerileriniz var mı
Gaming gen hakkında ne tur kötü yorumlar duydunuz acaba ?

KS

ctral

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

araştırırken şöyle bir konuya denk geldim hocam ne yalan söyleyeyim bi korkmadım da değil . amacım siteyi kötülemek felan da değil lakin araştırma yaparken böyle bir şeye denk gelmekte insanı şüpheye düşürüyor bende forumunuza güvendiğim için buraya bir konu açıp bir görüş almak istedim.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,653

araştırırken şöyle bir konuya denk geldim hocam ne yalan söyleyeyim bi korkmadım da değil . amacım siteyi kötülemek felan da değil lakin araştırma yaparken böyle bir şeye denk gelmekte insanı şüpheye düşürüyor bende forumunuza güvendiğim için buraya bir konu açıp bir görüş almak istedim.
Yani ben başka yaşayan görmedim o yüzden özellikle sordum

KS

ctral

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
https://www.sikayetvar.com/gamingge...im-sifir-hazir-sistem-de-yasadigim-magduriyet
bu ve bunun gibi bir çok şikayet var hocam.

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,003
https://www.sikayetvar.com/gamingge...im-sifir-hazir-sistem-de-yasadigim-magduriyet
bu ve bunun gibi bir çok şikayet var hocam.
Böyle şikayetler bütün sitelerde var. Evet şikayet sayısı çok gibi ama mesela 100 şikayet var diyelim buradan 1000+ kişinin ürün aldığını düşünürsek aslında o kadar fazla sayılmaz.

KS

ctral

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Peki sistem öneriniz var mıdır

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985