Sistem tavsiye hk.

ozgunrecep57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar herkese selam , ağırlıklı olarak knight online ve lol oynuyorum. Şöyle bir problemim var knight online'da amd sistemler fps olarak performans vermiyor bunun en büyük sebebi amd'nin ekran kartlarında dx9 desteğini kesmesi rx570 ekran kartımı satıp nvdia bi ekran kartı almak istiyorum. Aşağıda ki sistemime uyumlu üste para vermeyeceğim yada az miktarda verebileceğim bir nvdia ekran kartı önerebilir misiniz? İşlemciyi de kısa süre içerisinde ya intele yada r5 2600 e çevirmeyi düşünüyorum

Şuanki sistemim:

Asus b450m anakart

r3 1300x

Sapphire rx570 4gb

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Cvp: Sistem tavsiye hk.

GTX 1650 kovalarsanız aslında 4bin liraya kadar bulabilirsiniz. sisteminiz için de uygun olur diye düşünüyorum. Onun harici 1000 serisine göz atın, dikkatli olun 2. el ekran kartı alırken performansının yerinde olduğuna ve arıza çıkartmayacağına emin olmalısınız.

KS

ozgunrecep57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Sistem tavsiye hk.

Art' Alıntı:
GTX 1650 kovalarsanız aslında 4bin liraya kadar bulabilirsiniz. sisteminiz için de uygun olur diye düşünüyorum. Onun harici 1000 serisine göz atın, dikkatli olun 2. el ekran kartı alırken performansının yerinde olduğuna ve arıza çıkartmayacağına emin olmalısınız.

Anakart ile herhangi bir uyumsuzluk olmaz dimi birde şimdilik işlemcim r3 1300x bu kartı besler mi ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri