- İşlemci
- 7600X
- Ekran Kartı
- 4070
Tekrardan merhaba, benim sistemi topladığımızda 57 bin TL yapıyor. Şimdi PcKolik üzerinde böyle bir sistem buldum sizce hangisini almak daha mantıklı olur?
Hocam hayırlı akşamlar ekran kartını ventus yerine Galax falan seçebilirsiniz bence hem daha uyguna da gelebiliyorTekrardan merhaba, benim sistemi topladığımızda 57 bin TL yapıyor. Şimdi PcKolik üzerinde böyle bir sistem buldum sizce hangisini almak daha mantıklı olur?
Öncelikle teşekkür ederim. Kendi sistemim için galaxy 4070s sececeğim ama hazır sistem olanda tek seçenek varHocam hayırlı akşamlar ekran kartını ventus yerine Galax falan seçebilirsiniz bence hem daha uyguna da gelebiliyor
Bence kendi sisteminizi kurmanız daha iyi olur çünkü hazır sistemlerde özelleştirme sınırlı oluyor ekran kartı seçeneği gibiÖncelikle teşekkür ederim. Kendi sistemim için galaxy 4070s sececeğim ama hazır sistem olanda tek seçenek var
Kendi sistemimde en fazla 4070 süper kullanabiliyorum bu sistem ti süper var belki daha iyi fiyata geliyordur diye sormak istedimBence kendi sisteminizi kurmanız daha iyi olur çünkü hazır sistemlerde özelleştirme sınırlı oluyor ekran kartı seçeneği gibi
Hocam kendi sisteminiz toplayın daha düşük fiyata aynı sistemi alabilirsinizKendi sistemimde en fazla 4070 süper kullanabiliyorum bu sistem ti süper var belki daha iyi fiyata geliyordur diye sormak istedim
Sistemde gördüğünüz sıkıntılı bir durum var mı peki direk alabilir miyim onlarıHocam kendi sisteminiz toplayın daha düşük fiyata aynı sistemi alabilirsiniz
Hocam bir sıkıntı yok gibi Akakçe den tüm parçaların en ucuzunu bulup toplayabilirsiniz. Sistem parçalarını yazıp testlerini de görebilirsiniz istersenizSistemde gördüğünüz sıkıntılı bir durum var mı peki direk alabilir miyim onları