Sistem Tavsiyesi Lazım

ardashi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
merhabalar ben kasalı bilgisayar arıyorum. ekran kartının nvidia olması şart. 3060 ve ryzen 5 5600 iyi ikili olur diye düşünüyorum. bu özelliklerde sistem varsa linkini atar mısınız? bütçem 14-15 civarlarında performansta çok etki edecek bir şey varsa arttırabilirim

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,486
merhabalar ben kasalı bilgisayar arıyorum. ekran kartının nvidia olması şart. 3060 ve ryzen 5 5600 iyi ikili olur diye düşünüyorum. bu özelliklerde sistem varsa linkini atar mısınız? bütçem 14-15 civarlarında performansta çok etki edecek bir şey varsa arttırabilirim

KS

ardashi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hocam bu sistem güzele benziyor ancak başka bir forumda gaming gen tr yi gömmüşler ve babamda yanımdaydı zaten babam zar zor güveniyor bu firmalara şimdi gaming gen tr ye hiç güvenmez ne yapmalıyım?

LanceVanceDance

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
181
hocam bu sistem güzele benziyor ancak başka bir forumda gaming gen tr yi gömmüşler ve babamda yanımdaydı zaten babam zar zor güveniyor bu firmalara şimdi gaming gen tr ye hiç güvenmez ne yapmalıyım?
Her firmada sorun yaşayan mevcut. O siteye özel bir şey yok.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
her zaman her firma malesef kusursuz olamaz hataları var evet ama sistemleri alınır hocam fiyatta gayet iyiler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri